Kierrätysmuovin uusi elämä kestävinä kodin tuotteina

Lue alta ja katso video siitä, kuinka hyödynnämme kierrätysmuovia tuotannossa raaka-aineena ja mitä kaikkea siitä syntyy!

 

Olemme Orthexilla käyttäneet teollista kierrätysraaka-ainetta tuotannossamme saavien, ämpärien ja laatikoiden valmistamiseen jo 90 –luvulta lähtien.

Vuodesta 2015 alkaen olemme käyttäneet kuluttajien kierrättämästä muoviroskasta tehtyä kierrätysraaka-ainetta.  

Kasvien hoito -tuoteryhmämme on ollut uusiomuovin käytön kannalta edelläkävijä ja nykyään kaikki kukkaruukkumme ja parvekelaatikkomme on valmistettu kierrätysmuovista.

Vuonna 2017 laajensimme kuluttajakierrätysmuovin käyttöä entisestään ja siitä valmistuu Lohjan tehtaalla mm. saaveja ja sankoja.

Vuonna 2019 lanseerattiin SmartStore™ Recycled, sarja kestäviä kierrätysmuovista valmistettuja säilytyslaatikoita. Säilytys-tuoteryhmään kuuluu myös tyylikäs SmartStore™ Basket Recycled ja lajitteluratkaisu SmartStore™ Collect, jotka molemmat on valmistettu kierrätysmuovista.

Tavoitteemme on jatkuvasti lisätä uusiutuvien ja kierrätysraaka-aineiden käyttöä ja olla tuotannossamme hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. 

Kaikki kierrätysmateriaalista valmistetut tuotteemme löydät täältä mukaan lukien tuotteet, jotka on valmistettu vanhoista kalaverkoista.

Lue lisää ja inspiroidu myös biopohjaisesta muovista tehdyistä tuotteistamme, kuten GastroMax -keittiötyövälinesarjasta.
 
Lue lisää vastuullisuustyöstämme täältä.