Tuoteturvallisuus

Tuoteturvallisuus on toimintatapojemme ja tuotantomme tärkein kulmakivi. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota tuotteita, jotka valmistetaan turvallisista ja korkealaatuisista raaka-aineista, joiden ansiosta tuotteet ovat kestäviä, käytännöllisiä ja turvallisia käyttää. 

Noudatamme kaikkia asianmukaisia tuoteturvallisuusmääräyksiä ja -ohjeita, kuten EU:n hyviä tuotantotapoja sekä elintarvikekontaktiin tarkoitettuja muovituotteita koskevia säännöksiä. Varmistaaksemme turvallisen kontaktin elintarvikkeiden kanssa, tuotteemme testataan säännöllisesti itsenäisissä akkreditoiduissa testilaboratorioissa. Tuotteissa ja pakkauksissa olevat symbolit kertovat kuluttajalle, mitä lämpötiloja tuote kestää ja voiko sitä käyttää esimerkiksi mikroaaltouunissa, pakastimessa tai astianpesukoneessa. Täällä lisätietoa symboleista ja niiden merkityksistä.

Tuotekohtaisissa vaatimustenmukaisuuslausunnoissa (Declarations of Compliance - DoC) on tarkempia yksityiskohtia.

Kaikki perinteisestä muovista valmistetut tuotteemme ovat BPA-vapaita eivätkä ne sisällä ftalaatteja. Kierrätetty muovi on myös testatusti turvallista, mutta sitä ei voi käyttää elintarvikekontaktiin tarkoitetuissa tuotteissa, koska se on peräisin useista eri muovituotteista.