Orthex Group tänään

Orthex Group kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kodin käyttötavaroiden valmistajiin, jonka tuotteet tekevät kuluttajan arjesta helpompaa.

Orthex Groupilla on tällä hetkellä asiakkaita 40 maassa ja neljässä maanosassa. Meillä on kolme omaa tehdasta ja lanseeraamme uusia käytännöllisiä tuotteita joka vuosi. Olemme saaneet useita arvostettuja kansainvälisiä muotoilupalkintoja harmonisesta pohjoismaisesta tuotesuunnittelusta, kuten Red Dot ja German Design Award. Brändeihimme kuuluvat SmartStore™ (säilytyslaatikot), GastroMax™ (keittiötuotteet) ja Orthex™ (tuotteita kotiin ja pihalle).

Orthex Group panostaa tuotteissaan laatuun, turvallisuuteen, muotoilusuunnitteluun sekä kestäviin tuotantotapoihin. Kaikkia näitä alueita kehitetään jatkuvasti. Yritys on sertifioitu ISO 14001:2015 ja ISO 9001:2015 mukaan. Tämä tarkoittaa, että osallistumme teknisten ja taloudellisten mahdollisuuksien puitteissa osaltamme ekologisesti kestävän yhteiskunnan rakentamiseen. Tavoitteena on tehdä kuluttajien arjesta helpompaa käytännöllisten ja kestävien kodin käyttötavaroiden avulla.

Vuonna 2021 Orthexin toiminta tarkastettiin ja sille myönnettiin työterveyttä ja -turvallisuutta koskeva ISO 45001 -sertifikaatti aiempien ISO 14001 ja ISO 9001 -sertifikaattien lisäksi.

Suunnittelemme tuotteita tekemään arjesta nautittavaa sen filosofian mukaisesti, että käytännöllinen on kaunista.

Ympäristövastuu on meille tärkeää ja pyrimme toiminnassamme aktiivisesti edistämään kestävää kehitystä koko tuotanto- ja toimitusketjussamme. Valmistamamme tuotteet ovat korkealaatuisia ja tehty kestämään vuosia ja jopa vuosikymmeniä. Pyrimme jatkuvasti lisäämään kierrätys- ja uusiutuvien raaka-aineiden käyttöä tuotannossa. Tavoitteenamme on hiilineutraali tuotanto vuoteen 2030 mennessä.