Kierrätys

Orthexilla me uskomme, että se, mikä tänään on hukkaa, on raaka-ainetta huomenna. Kaikki materiaalit tulee lajitella ja käsitellä parhaalla mahdollisella tavalla kiertotalouden edistämiseksi. Edistämme muovien kierrätystä viestintäkanavissamme ja osallistumme aktiivisesti muovikierrätyksen tietoisuutta lisääviin aktiviteetteihin.

Orthexin korkealaatuiset, turvalliset ja kestävät tuotteet on valmistettu pitkäaikaiseen käyttöön ja ne ovat kierrätettäviä kaikilla markkinoillamme.

Orthexille kierrätysmuovi on arvokasta raaka-ainetta. Haluamme luoda arvoa siitä, mikä on heitetty pois, ja siksi olemme käyttäneet kierrätysmuovia tuotannossamme 1990-luvulta lähtien.

Tuotteidemme kierrätys

Orthexin korkealaatuiset, turvalliset ja kestävät tuotteet on valmistettu pitkäaikaiseen käyttöön ja ne ovat kierrätettäviä kaikilla markkinoillamme.

Kaikissa Orthex-tuotteissa on merkintä, jossa on symboli raaka-aineesta, josta tuote on valmistettu. Lisätietoa symboleista ja niiden merkityksestä löytyy verkkosivuiltamme.

Tarkistathan aina paikalliset/kunnalliset ohjeet eri materiaalien lajittelusta ja kierrätyksestä.

Ranskan viranomaisten vaatimuksesta Triman-symboli on kiinnitettävä kaikkiin Ranskan markkinoilla myytäviin säilytyslaatikoihin. Triman-symboli osoittaa, että tuotteen käyttöiän päätyttyä se voidaan joko lahjoittaa tai kierrättää pelkän hävittämisen sijaan.

Tuotepakkausten kierrätys

Orthexin tuotepakkauksiin on merkitty ohjeet pakkausten ja etikettien lajitteluun ja kierrätykseen. 

Useimmissa Orthexin pakkauksissa on Tidyman-logo ja QR-koodi. QR-koodia skannaamalla saat lisätietoa lajittelusta ja kierrätyksestä.

Otathan huomioon, että pakkausjätteiden lajittelu- ja kierrätysohjeet vaihtelevat maittain, joten tarkista aina paikalliset/kunnalliset säännöt ja ohjeet jätteiden oikeasta lajittelusta.