Kierrätys

Me Orthexilla uskomme, että tämän päivän jäte on huomisen raaka-ainetta. Kaikki materiaalit pitäisi lajitella ja käsitellä parhaalla mahdollisella tavalla kiertotalouden edistämiseksi.

Muovi on arvokas materiaali ja muovin kierrättäminen on vastuullinen teko kestävän tulevaisuuden puolesta. Edistämme muovien kierrätystä viestintäkanavissamme ja osallistumme aktiivisesti muovikierrätyksen tietoisuutta lisääviin aktiviteetteihin.

Orthexin korkealaatuiset, turvalliset ja kestävät tuotteet on valmistettu pitkäaikaiseen käyttöön ja ne ovat kierrätettäviä kaikilla markkinoillamme.

Orthexille kierrätysmuovi on arvokasta raaka-ainetta. Haluamme luoda arvoa siitä, mikä on heitetty pois, ja siksi olemme käyttäneet kierrätysmuovia tuotannossamme 1990-luvulta lähtien.

Tuotteidemme kierrätys

Orthexin korkealaatuiset, turvalliset ja kestävät tuotteet on valmistettu pitkäaikaiseen käyttöön ja ne ovat kierrätettäviä kaikilla markkinoillamme.

Kaikkiin Orthexin tuotteisiin on merkitty sen raaka-aineen symboli, josta tuote on valmistettu. Lisätietoa symboleista ja niiden merkityksistä löytyy verkkosivuiltamme.

Tarkistathan aina eri materiaalien paikalliset/kunnalliset lajittelu- ja kierrätysohjeet.

Ranskan viranomaisten vaatimuksesta Triman-symboli on kiinnitettävä kaikkiin Ranskan markkinoilla myytäviin säilytyslaatikoihin. Triman-symboli osoittaa, että tuotteen käyttöiän päätyttyä se voidaan joko lahjoittaa tai kierrättää pelkän hävittämisen sijaan.

Tuotepakkausten kierrätys

Orthexin tuotepakkauksiin on merkitty ohjeet pakkausten ja etikettien lajitteluun ja kierrätykseen. 

Useimmissa Orthexin pakkauksissa on Tidyman-logo ja QR-koodi. QR-koodia skannaamalla saat lisätietoa lajittelusta ja kierrätyksestä.

Otathan huomioon, että pakkausjätteiden lajittelu- ja kierrätysohjeet vaihtelevat maittain, joten tarkista aina paikalliset/kunnalliset säännöt ja ohjeet jätteiden oikeasta lajittelusta.