Vastuullisuus Orthexissa

Lähestymistapamme vastuullisuuteen perustuu tuotteisiimme. Orthexin laadukkaat, turvalliset ja kestävät tuotteet valmistetaan huolellisesti ja ajatonta muotoilua hyödyntäen. Ne on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön ja voidaan kierrättää kaikilla markkinoillamme. Kasvatamme myös aktiivisesti uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineiden osuutta tuotteissamme. Samalla pyrimme jatkuvasti pienentämään tuotteidemme ja toimintojemme hiilijalanjälkeä ja aiomme olla tuotannossamme hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Nämä prioriteetit tukevat tavoitettamme olla toimialamme edelläkävijä vastuullisuudessa.

Olemme määrittäneet Orthexin tärkeimmät taloudelliseen, ympäristö- ja sosiaaliseen vastuuseen liittyvät vastuullisuusaiheet. Orthexin vastuullisuustyö perustuu sidosryhmien olennaisuusarviointiin. Arvoinnin tarkoituksena on varmistaa, että vastuullisuustyömme keskittyy niihin aiheisiin, jotka ovat tärkeitä sidosryhmillemme ja joihin Orthex voi merkittävästi vaikuttaa.

Orthex raportoi vastuullisuudesta vuosittain osana vuosikertomusta ja on myös sitoutunut useisiin ulkoisiin raportteihin ja sitoumuksiin.