SmartStore™-värikoodijärjestelmä

Suunniteltu parantamaan ostokokemustasi

Värikoodijärjestelmämme opastaa sinut valintaprosessin läpi ja auttaa sinua löytämään oikeat säilytystuotteet. Kaikki tuotteemme on merkitty tietyllä värillä, ja samanväriset tuotteet voi yhdistää kätevästi keskenään. Näet helposti mitkä laatikot pinoutuvat toistensa päälle, mitkä ovat modulaarisia ja mitkä sisäosat sopivat mihinkin laatikkoon.

Laatikot, joissa on samankokoinen kansi ovat keskenään pinoutuvia

Jokainen väri edustaa tiettyä kansikokoa. Useimmat kannet sopivat moneen eri kokoiseen laatikkoon, joten värikoodi kertoo, mikä kansi sinun tulee valita.

PINOTTAVIA

Oranssi kansi

Pinottavia


Vaaleanvihreä

Lime

Vihreä

Violetti

Vaaleansininen

Oranssi

Sininen

Punainen

MODULAARISIA

Vaaleansininen = modulaarinen

Vaaleansinisellä merkityt tuotteemme ovat sekä pinottavia että modulaarisia. Modulaarisia laatikoita on saatavilla kuudessa eri koossa: 0.5, 1.5, 5, 14, 15, 16.

Vaaleansininen kansi

Pinottavia


Modulaarisia


Tuote-etiketit

Kun ostat tuotteita myymälästä, auttavat värikoodatut etiketit löytämään ja yhdistämään tuotteet keskenään. Oikean kokoinen kansi, yhteensopivat tuotteet ja sisäosat löytyvät helposti hyllystä. Verkossa taas värikoodit seuraavat kullakin tuotesivulla ja auttavat näin linkittämään tuotteet yhteen. 

Etiketin väri kertoo minkä muiden tuotteiden kanssa laatikko on yhteensopiva. Näin oikean kokoinen kansi ja sisäosat löytyvät helposti.