SmartStore™ sängynaluslaatikot

Järjestele makuuhuone viihtyisäksi! Sängynaluslaatikot luovat lisää säilytystilaa sängyn alle ja vapauttavat tilaa vaatekaapeista ja -laatikoista.

 
SmartStore bedrollers

On ihanaa rentoutua pitkän päivän jälkeen hyvin järjestetyssä makuuhuoneessa, jossa jokaiselle tavaralle on oma paikkansa.

Onko makuuhuoneessasi pulaa säilytystilasta? Ota sängyn alla oleva hukkatila hyötykäyttöön. Sinne sujahtavat helposti säilöön esimerkiksi varapeitot, joulukoristeet, urheiluvälineet tai kausivaatteet.

SmartStore™ Sängynaluslaatikko 60 L auttaa lisäämään makuuhuoneen säilytystilaa. Pyörällinen säilytyslaatikko on helppo liu’uttaa sängyn alle ja takaisin.

Taitettava kansi tekee laatikosta käytännöllisen pienissäkin tiloissa, sillä voit tarvittaessa vetää laatikon vain puoliksi ulos. Läpinäkyvän kannen ansiosta näet aina mitä laatikossa on ja löydät helposti tarvitsemasi. Vahvat sulkijat pitävät kannen tiiviisti paikoillaan.

SmartStore bedrollers
SmartStore bedrollers

Sängynaluslaatikko on täydellinen myös lastenhuoneeseen ja tarjoaa kätevän ratkaisun lelujen säilytykseen. Iloisten leikkien jälkeen lelut on helppo kerätä laatikkoon ja työntää piiloon odottamaan tulevia leikkihetkiä.

Sängynaluslaatikon vaalea väri sopii monenlaiseen sisustukseen. Kestävä laatikko ja sulkijat ovat kierrätettyä muovia. Sängynaluslaatikot valmistetaan Suomen tehtaallamme.

Viimeistele kokonaisuus muilla SmartStore™-säilytysratkaisulla ja pidä makuuhuone hyvässä järjestyksessä. Compact-säilytyssarjasta löydät laatikoita pienten tavaroiden, kuten korujen, säilytykseen yöpöydällä tai laatikostossa.

SmartStore™ säilytyskorit ja säilytyslaatikot tarjoavat monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja. Valitse joukosta omiin säilytystarpeisiisi parhaiten sopivat ratkaisut.

Luo makuuhuoneestasi rentoutumisen keidas - siisti tila on levollinen tila!

SmartStore storage boxes
Play Video
Avainlippu - Tehty Suomessa - Made in Finland