SmartStore Collect™ – lajittele ja säilytä

Tuntuuko jätteiden lajittelu hankalalta? Lajittelisitko enemmän, jos se olisi helpompaa? Fiksu, käytännöllinen ja tyylikäs SmartStore Collect -sarjamme tekee kierrättämisestä vaivatonta koko perheelle.

 

SmartStore Collect -tuotteita on saatavilla seuraavista myymälöistä: Prisma, K-Citymarket, K-Rauta, Tokmanni, Bauhaus, Clas Ohlson, Puuilo, HalpaHalli, Minimani, Kärkkäinen, Etola, Verkkokauppa.com sekä muut hyvin varustellut kodintarvikemyymälät.

JÄRJESTÄ JA SÄILYTÄ

SmartStore Collect 76 L -laatikkoon mahtuu 3 kpl irrallisia lajitteluastioita, joita voit hyödyntää tarpeidesi mukaan. Niihin saat lajiteltua kätevästi kodin yleisimmät pakkausjätteet, kuten muovin, pahvin, lasin ja metallin.

Lajitteluastioissa on mukana kahvat, joten jäteastiat on helppo nostaa pois paikoiltaan ja tyhjentää.

PIENENNÄ HIILIJALANJÄLKEÄSI

I'm made from recycled plastic :-)

SmartStore Collect -tuotteemme on valmistettu kierrätetystä muovista.

Haluamme tehdä kierrättämisen mahdollisimman helpoksi, jotta sinullakin olisi mahdollisuus pienentää hiilijalanjälkeäsi. SmartStore Collect on ratkaisu helpompaan ja siistimpään arkeen – ja samalla myös ekoteko.

Laatikkoa voi säilyttää vaikka keittiössä, eteisessä tai kodinhoitohuoneessa. Siirtele paikkaa vapaasti, se on tarkoitettu juuri siihen.

Lajitteluominaisuuden lisäksi laatikon päällä voi myös istua, joten se soveltuu myös penkiksi.

Mihin SmartStore Collect sopisi parhaiten sinun kotonasi?

Tuotteemme on valmistettu Pohjoismaissa juuri pohjoismaisia koteja silmällä pitäen. Siksi ne sulautuvat tyylikkäästi osaksi kodin sisustusta.

SmartStore Collect lajitteluratkaisu puukannella toimii myös penkkinä

Collect 76 L-lajittelulaatikko kätkee sisälleen kodin pakkausjätteet – eikä edes näytä roskikselta. Tätä kehtaa pitää esillä! Kun eri pakkausjätteille löytyy omat paikkansa, ne on huomattavasti helpompi kerätä ja kierrättää.

SmartStore Collect lajittelulaatikko toimii myös säilytyspenkkinä
SmartStore Collect lajitteluratkaisu tyylikkäämpään jätteiden lajitteluun
SmartStore Collect lajitteluratkaisu keittiöön

Collect 53 L -lajittelulaatikko on tehty erityisesti pieniin ja ahtaisiin nurkkiin. Kerää sinne vaikka pahvit tai pullot, tai käytä sitä kylpyhuoneessa pyykkikorina.

Korkea SmartStore Collect jäteastia
SmartStore Collect sopii myös pyykkikoriksi
Musta pyykkikori - SmartStore Collect puukannella

Collect 46 L Slim on suunniteltu erityisesti ahtaisiin tiloihin, kuten sisäänkäynteihin ja eteisiin. Laatikkoon on saatavilla myös 13 L sisäosat helpottamaan erilaisten jätteiden lajittelua.

SmartStore Collect -tuotteita on saatavilla seuraavista myymälöistä: