SmartStore Collect™ – lajittele ja säilytä

Tuntuuko jätteiden lajittelu hankalalta? Lajittelisitko enemmän, jos se olisi helpompaa? Fiksu, käytännöllinen ja tyylikäs SmartStore Collect -sarjamme tekee kierrättämisestä vaivatonta koko perheelle.

 

SmartStore™ Collect on moderni säilytysratkaisu, joka tekee roskien lajittelusta ja kierrättämisestä helppoa. Tyylikkään, skandinaavisen muotoilunsa ansiosta sarjan tuotteet sopivat mainiosti kodin sisustukseen ja ne voi huoletta jättää näkyville. Valitse monipuolisesta tuotevalikoimasta kierrätysratkaisut, jotka toimivat parhaiten juuri sinulle. Tuotteet on valmistettu Pohjoismaissa kierrätetystä muovista ja niillä on 10 vuoden takuu.

SmartStore Collect -tuotteita on saatavilla seuraavista myymälöistä: Prisma, K-Citymarket, K-Rauta, Tokmanni, Bauhaus, Clas Ohlson, Puuilo, HalpaHalli, Minimani, Kärkkäinen, Etola, Verkkokauppa.com sekä muut hyvin varustellut kodintarvikemyymälät.

Biojätteen lajitteluun tarkoitettu SmartStore™ Collect Biowaste on SmartStore™ Collect -sarjan uusin tulokas. Tyylikkään 5 L astian voi jättää näkyvälle paikalle keittiöön, koska roskapussin saa kätevästi piilotettua astian sisälle. Saatavana valkoisena, vihreänä ja mustana.

Play Video

Collect 76 L -laatikko on tilava säilytysratkaisu, johon mahtuu kolme irrallista 13 L lajitteluastiaa. Ihanteellinen valinta kodin yleisimmälle pakkausjätteelle kuten muoville, pahville, lasille ja metallille. Laatikko toimii myös ylimääräisenä jakkarana tukevan puukantensa ansiosta.

Play Video

SmartStore™ Collect 53 L sopii erinomaisesti esimerkiksi pyykin, pullojen, tölkkien ja pahvien lajitteluun. Sopii muotoilunsa puolesta sijoitettavaksi niin keittiöön, käytävään kuin eteiseenkin ja mahtuu myös kapeisiin tiloihin.

Play Video

SmartStore™ Collect 46 L Slim on suunniteltu erityisesti ahtaisiin tiloihin, kuten sisäänkäynteihin ja eteisiin. Laatikkoon on saatavilla myös 13 L sisäosat helpottamaan erilaisten jätteiden lajittelua. 

Play Video

SmartStore Collect -tuotteita on saatavilla seuraavista myymälöistä: