SmartStore™ Collect Biowaste

Uusi SmartStore™ Collect Biowaste tekee biojätteen lajittelusta helppoa. Ajaton 5 litran astia on suunniteltu jätettäväksi esille keittiön tasolle.

 

1.1.2024 alkaen EU edellyttää biojätteen lajittelua ja erilliskeräystä. Tavoitteena on vähentää jätteiden ympäristövaikutuksia ja edistää kestävää kehitystä. Kotitalouksille tehdyt jäteanalyysit ovat osoittaneet, että kolmannes jätteestä koostuu ruoka- tai keittiöjätteestä. Biojätteen lajittelun avulla jäte voidaan prosessoida oikein ja resurssit saadaan talteen ja tehokkaasti uudelleen kiertoon. Ravinteita voidaan palauttaa maaperään ja vähennetään esimerkiksi riippuvuutta synteettisistä lannoitteista. Lisäksi voidaan tuottaa biokaasua polttoaineeksi.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Haluamme helpottaa ympäristön kannalta hyvien asioiden tekemistä. Siksi kehitimme SmartStore™ Collect Biowasten. Se tekee biojätteen lajittelusta ja säilytyksestä helpompaa.  

Kuten muutkin Collect-tuoteperheen lajitteluratkaisut, myös uusi lisäyksemme erottuu edukseen tyylikkäällä kotimaisella suunnittelullaan. Ajaton biojäteastia on suunniteltu jätettäväksi esille keittiön tasolle ja se sulautuu saumattomasti moderniin kotiin. Kompaktin designin ansiosta Collect Biowaste sopii myös pieneen keittiöön.

Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, kestävästä kierrätetystä muovista. SmartStore™ Collect Biowaste on saatavilla kolmessa värissä. Valitse sisustukseesi sopivin: klassinen valkoinen, tyylikäs musta tai trendikäs vihreä.

Harkitut yksityiskohdat helpottavat käyttöä

  • Biojäteastiassa on tukeva kahva nostamista ja kantamista varten, ja roskapussin saa kätevästi kiinnitettyä ja piilotettua renkaan avulla.

  • Kansi taittuu koko matkan taaksepäin. Kannen saa myös irti, jolloin astian tyhjennys ja osien pesu helpottuu.

  • Käytännöllinen, kapea muoto mahdollistaa ruuantähteiden siirtämisen lautaselta tai leikkuulaudalta suoraan lajitteluastiaan.

Tyylikkään ja käytännöllisen suunnittelunsa ansiosta SmartStore™ Collect Biowaste on palkittu German Design Awards 2024 -tunnustuksella.