klikkaa tästä
verkkokauppaan
Toivelista
  • Your wishlist is empty. Browse our products to add items to the list.

Vastuullisuus Orthex Groupissa

Vastuullisuusraportti 2018 (englanniksi)

Kooste vuoden 2018 vastuullisuusraportista

Kierrätysmateriaalin käyttö tuotannossa

Olemme käyttäneet teollista kierrätysraaka-ainetta tuotannossamme saavien, ämpärien ja laatikoiden valmistamiseen jo 90 –luvulta lähtien. Vuonna 2017 aloimme käyttää myös kuluttajien kierrättämästä muoviroskasta tehtyä kierrätysraaka-ainetta tuotteissamme.

Lue lisää

Tuoteturvallisuus

Tuoteturvallisuus on yksi toimintamme ja valmistustapojemme tärkeimmistä kulmakivistä. Kaikki perinteisestä eli neitseellisestä muovista valmistetut tuotteemme ovat BPA-vapaita eivätkä sisällä ftalaatteja. Seisomme ylpeinä tuotemottomme "Turvallinen, Fiksu ja Testattu" takana.

Lue lisää

Vastuullinen muovi

Muovien vastuullinen käyttäminen ei tarkoita muoveista luopumista.
Vastuullisuus on tehokasta kierrättämistä ja materiaalitehokkaita ratkaisuja, jotka on suunniteltu selkeään tarpeeseen.

Lue lisää

Ympäristö

Vastuullisuus ympäristöstä on meille tärkeää ja pyrimme toiminnassamme aktiivisesti kestävään kehitykseen aina tuotannosta toimitusketjuun. Valmistamamme tuotteet ovat korkealaatuisia ja tehty kestämään vuosia ja jopa vuosikymmeniä.

Lue lisää

Työntekijöiden hyvinvointi

Olemme sitoutuneet kehittämään jatkuvasti työntekijöidemme osaamista ja edistämään molemminpuolista kunnioitusta sekä terveyttä ja turvallisuutta. Tehtaissamme on kiinnitetty erityistä huomiota terveyteen ja turvallisuuteen.

Lue lisää

BPA-vapaa muovi, turvallinen valinta

Orthex takaa, että kaikki elintarvikekelpoisuus-symbolilla merkityt tuotteet ovat vapaita BPAsta sekä ftalaateista. Kaikki tuotteet ja materiaalit testataan puolueettomissa laboratoriotesteissä sekä käyttötesteillä tiukkojen laatuvaatimusten mukaan.

Lue lisää

Jatkuva kehitys

Uskomme kehitykseen, joka tapahtuu jatkuvan parantamisen kautta. Asetamme realistisia ja mitattavia tavoitteita, joita valvomme, seuraamme ja analysoimme huolellisesti kaikessa toiminnassamme.

Lue lisää

ISO-sertifiointi

Orthex Group on sertifioitu uusimpien laadunhallinnan sekä ympäristöjärjestelmien ISO-standardien, 9001:2015 ja 14001:2015, mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että Orthex Group on tänä päivänä jopa aiempaa ympäristötietoisempi yritys. Tarkastajat arvostivat erityisesti vastajulkistettua Sosiaalisen vastuun -raporttia sekä perusteellisia ympäristöarviointeja, jotka on toteutettu kussakin tuotantolaitoksessa.

Lue lisää