klikkaa tästä
verkkokauppaan
Toivelista
  • Your wishlist is empty. Browse our products to add items to the list.

Tietoa Orthex Groupista

Orthex Group tänään

Orthex Group on Pohjoismaiden johtava kodin käyttötavaroiden valmistaja, jonka tavoitteena on tehdä kuluttajien arjesta helpompaa.

Tänä päivänä meillä on asiakkaita 40 maassa ja neljässä maanosassa. Lanseeraamme uusia käytännöllisiä tuotteita joka vuosi, ja meidät on myös palkittu arvostetulla kansainvälisellä Red Dot -palkinnolla harmonisesta pohjoismaisesta designista. Brändeihimme kuuluvat SmartStore ™ (säilytyslaatikot), GastroMax™ (keittiötuotteet) ja Orthex™ (tuotteita kotiin ja pihalle). Tehtaamme sijaitsevat Gnosjössä ja Tingsrydissä Ruotsissa sekä Lohjalla Suomessa.

Orthex Group panostaa tuotteissaan laatuun, turvallisuuteen, designiin sekä kestäviin tuotantotapoihin. Kaikkia näitä alueita myös kehitetään jatkuvasti. Yritys on sertifioitu ISO 14001:2015 ja ISO 9001:2015 mukaan. Tämä tarkoittaa, että osallistumme teknisten ja taloudellisten mahdollisuuksien puitteissa osaltamme ekologisesti kestävän yhteiskunnan rakentamiseen.

Tavoitteenamme on käytännöllisten ja kestävien kodin käyttötavaroiden avulla tehdä arjesta sujuvampaa ja miellyttävämpää. Teemme käytännöllisestä kaunista.

Vastuullisuus ympäristöstä on meille tärkeää ja pyrimme toiminnassamme aktiivisesti kestävään kehitykseen aina tuotannosta toimitusketjuun. Valmistamamme tuotteet ovat korkealaatuisia ja tehty kestämään vuosia ja jopa vuosikymmeniä. Tavoitteenamme vuoteen 2020 mennessä on, että 20% tuotannosta on valmistettu joko kierrätys- tai biopohjaisista raaka-aineista. Kierrätysmateriaalin osuus on tällä hetkellä noin 15-20% tuotannosta. 

Lue lisää vastuullisuudesta täältä

Katso myös yritysesittely-videomme Youtubessa.

Historia

Orthex Groupilla on pitkät perinteet korkealaatuisten kodin käyttötavaroiden valmistamisessa ja markkinoinnissa. Kolme tehdastamme sijaitsevat yhä samoilla paikoilla, joissa yritykset alunperin perustettiin.

Vuonna 2010 Oy Orthex AB hankki Sveico AB:n. Yrityskauppa lisäsi osaamistamme korkealaatuisten keittiötuotteiden valmistuksessa. GastroMax-keittiöbrändilla on pitkä historia yhteistyöstä tuotekehityksessä ammattikokkien kanssa, ja monet kokit käyttävätkin tuotteita päivittäin työssään. Laaja valikoima keittiötuotteita sisältää kaiken, mitä kotikokki tarvitsee laittaakseen ruokaa ammattilaisen tavoin.

Orthex Group hankki Hammarplast Consumer AB:n vuonna 2011, mikä laajensi tuotevalikoimaa entisestään säilytys- ja puutarhatuotteissa. Juuri Hammarplast lanseerasi SmartStore™-säilytyslaatikot ensimmäistä kertaa 1990-luvun puolivälissä, ja niiden valtava suosio jatkuu yhä tänäkin päivänä. Kehitämme SmartStore-konseptia koko ajan vastaamaan modernin kodin tarpeita – mielenrauha syntyy siitä, kun kaikki tavarat ovat omilla paikoillaan.