klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

Tietoa Orthex Groupista

Orthex Group tänään

Orthex Groupin tavoitteena on tuotteillaan tehdä käytännöllisestä kaunista ja jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Yritys kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kodin käyttötavaroiden valmistajiin.

Tänä päivänä meillä on asiakkaita 40 maassa ja neljässä maanosassa. Lanseeraamme uusia käytännöllisiä tuotteita joka vuosi, ja meidät on myös palkittu arvostetulla kansainvälisellä Red Dot -palkinnolla harmonisesta pohjoismaisesta designista. Brändeihimme kuuluvat SmartStore ™ (säilytyslaatikot), GastroMax™ (keittiötuotteet) ja Orthex™ (tuotteita kotiin ja pihalle). Tehtaamme sijaitsevat Gnosjössä ja Tingsrydissä Ruotsissa sekä Lohjalla Suomessa.

Orthex Group panostaa tuotteissaan laatuun, turvallisuuteen, designiin sekä kestäviin tuotantotapoihin. Kaikkia näitä alueita myös kehitetään jatkuvasti. Yritys on sertifioitu ISO 14001:2015 ja ISO 9001:2015 mukaan. Tämä tarkoittaa, että osallistumme teknisten ja taloudellisten mahdollisuuksien puitteissa osaltamme ekologisesti kestävän yhteiskunnan rakentamiseen.

Orthexin toiminta tarkastettiin ja sille myönnettiin työterveyttä ja -turvallisuutta koskeva ISO 45001 -sertifikaatti vuonna 2021.

Tavoitteenamme on käytännöllisten ja kestävien kodin käyttötavaroiden avulla tehdä arjesta sujuvampaa ja miellyttävämpää. Teemme käytännöllisestä kaunista.

Vastuullisuus ympäristöstä on meille tärkeää ja pyrimme toiminnassamme aktiivisesti kestävään kehitykseen aina tuotannosta toimitusketjuun. Valmistamamme tuotteet ovat korkealaatuisia ja tehty kestämään vuosia ja jopa vuosikymmeniä. Tavoitteenamme on hiilineutraali tuotanto vuoteen 2030 mennessä. Pyrimme jatkuvasti lisäämään kierrätys- ja biopohjaisten raaka-aineiden käyttöä tuotannossa.

Lue lisää vastuullisuudesta täältä

Katso myös yritysesittely-videomme Youtubessa.

 

Orthex Groupin avainluvut 2021

  • Liikevaihto yhteensä 88,7 milj. euroa (76 milj. euroa 2020)
  • Myyntiä noin 40 maahan
  • Yhteensä kolme omaa tehdasta Suomessa ja Ruotsissa
  • Seitsemän myyntikonttoria Euroopassa
  • Henkilöstöä yhteensä n. 300

 

Historia

Orthex Groupilla on pitkät perinteet korkealaatuisten kodin käyttötavaroiden valmistamisessa ja markkinoinnissa. Kolme tehdastamme sijaitsevat yhä samoilla paikoilla, joissa yritykset alunperin perustettiin.

Vuonna 2010 Oy Orthex AB hankki Sveico AB:n. Yrityskauppa lisäsi osaamistamme korkealaatuisten keittiötuotteiden valmistuksessa. GastroMax-keittiöbrändilla on pitkä historia yhteistyöstä tuotekehityksessä ammattikokkien kanssa, ja monet kokit käyttävätkin tuotteita päivittäin työssään. Laaja valikoima keittiötuotteita sisältää kaiken, mitä kotikokki tarvitsee laittaakseen ruokaa ammattilaisen tavoin.

Orthex Group hankki Hammarplast Consumer AB:n vuonna 2011, mikä laajensi tuotevalikoimaa entisestään säilytys- ja puutarhatuotteissa. Juuri Hammarplast lanseerasi SmartStore™-säilytyslaatikot ensimmäistä kertaa 1990-luvun puolivälissä, ja niiden valtava suosio jatkuu yhä tänäkin päivänä. Kehitämme SmartStore-konseptia koko ajan vastaamaan modernin kodin tarpeita – mielenrauha syntyy siitä, kun kaikki tavarat ovat omilla paikoillaan.