klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

GastroMax-säilytyspurkit kuiva-aineille

 

Onko kuiva-ainekaapin sisältö kuin pommin jäljiltä? Hyvin organisoidut keittiönkaapit tuovat mielenrauhaa ja helpottavat arkea. GastroMax-sarjan säilytyspurkeilla kuiva-ainekaappi saa siistin ilmeen ja runsaasti toimivuutta.

Siisti ja toimiva säilytysratkaisu

GastroMax-säilytyspurkkien avulla kuiva-ainekaapin järjestystä on helpompi pitää yllä, kun pähkinöille, hiutaleille ja pastalle on omat paikkansa. Kaapin sisältö näyttää heti siistimmältä, kun puolityhjät pakkaukset ja pussit saa pois tieltä ja korvattua minimalistisen tyylikkäillä säilytyspurkeilla. Purkit pinoutuvat myös kätevästi päällekkäin, joten kaappitila tulee käytettyä mahdollisimman tehokkaasti.

Helppo tapa vähentää ruokahävikkiä

Läpinäkyvien purkkien ansiosta on helppo hahmottaa, mitä kaapista löytyy. Näin ainekset eivät unohdu kaappien perukoille vanhentumaan vaan tulevat paremmin käytetyksi. Vetolaatikossa rasioita ei tarvitse edes nostaa käteen, sillä sisällön näkee läpinäkyvän kannen ansiosta yhdellä vilkaisulla.

Ilmatiivis kansi ja helppokäyttöisyys

Ilmatiivis kansi pitää huolta, että kuiva-aineet pysyvät tuoreina eivätkä pääse kuivahtamaan tai menettämään makuaan. Purkeissa ainekset ovat myös turvassa kuiva-ainekaapin epätoivotuilta tuholaisvierailta. Tyhjät rasiat voi pestä astianpesukoneessa ja sen jälkeen täyttää uudelleen.

Tee merkintöjä

GastroMax-säilytyspurkkeihin voi kirjoittaa akryylikynällä esimerkiksi purkin sisällön, keitto-ohjeet tai parasta ennen -päiväyksen. Merkintä pysyy hyvin, mutta lähtee pois pesussa.

GastroMax-säilytyspurkkeihin voi kirjoittaa akryylikynällä esimerkiksi purkin sisällön, keitto-ohjeet tai parasta ennen -päiväyksen. Merkintä pysyy hyvin, mutta lähtee pois pesussa.

Neljä kätevää kokoa

GastroMax säilytyspurkit 0,8 L, 1,6 L, 2,25 L, 3,5 L. Katso tarkemmat tuotetiedot.