Vältä kamakaaos autotallissa

Autotalli on harvoin tyhjillään tavarasta. Onkin hyvä idea järjestää se vähintään joka toinen kevät. Homma vaatii aikaa, hermoja, kestäviä säilytyslaatikoita sekä naposteltavaa ja raikkaita juomia.

 

Varaa etukäteen autotallin järjestelylle riittävästi aikaa, jotta ehdit tehdä sen kerralla. Käy läpi laatikoiden sisältö ja irtonaiset nurkkiin kertyneet tavarat. Aloittaminen on aina kaikkein vaikeinta, homma sujuu kyllä, kun pääset vauhtiin!

Käytä kestäviä laatikoita

Järjestä tavarat läpinäkyviin säilytyslaatikoihin tai käytä merkkausjärjestelmää. Laita työkalut ja muut painavat tai terävät esineet kestäviin laatikoihin. SmartStore Pro -sarja tarjoaa kulutusta kestäviä laatikoita, jotka sietävät iskuja ja suuria lämpötilanvaihteluita. Laatikot pinoutuvat kätevästi päällekkäin ja ovat kevyitä kantaa. Myös SmartStore™ Recycled -laatikot ovat kulutusta kestäviä. Recycled-sarjan tuotteet on valmistettu kierrätysmuovista.

Haastaviin olosuhteisiin luotu SmartStore™ Dry on sekin mainio valinta varastokäyttöön. Nämä laatikot pitävät kosteuden, pölyn, hajut ja ötökät ulkona. SmartStore Drylla on IP44-luokitus, joten sisältö pysyy suojattuna pieniltä hiukkasilta ja vesiroiskeilta.

Arvioi ja lajittele

Jos sinulla on runsaasti tavaroita, joita et tarvitse, pidä pihakirppis tai lahjoita ne eteenpäin. Täysin korjauskelvottomat ja erittäin huonokuntoiset tavarat kuuluvat jätteisiin.

Puolityhjiä öljy- ja maalipurkkeja kerääntyy helposti hyllyille. Ne ovat ongelmajätettä, jotka tulee viedä niille tarkoitettuun keräyspisteeseen tai kierrätyskeskukseen. Täysin tyhjät ja kuivuneet maalipurkit voi laittaa sekajätteeseen.

Pidä tauko

Jos tunnet tarvitsevasi pikku taukoa, pidä sellainen. Nauti naposteltavia ja virkistävää juomaa. Ne saattavat antaa sen kaivatun piristysruiskeen, jonka avulla saat virtaa löytää lopuillekin tavaroille omat paikkansa.