Tee joululahjoistasi persoonallisia

Tietysti on kiva, että joululahjat paketoidaan valmiiksi kaupassa, mutta eikö olekin hauskempaa keksiä jotain persoonallista läheisten lahjoihin? Muutaman yksinkertaisen kikan avulla lahjasi voivat olla hienoimpia kuusen alla.

 

1. Mittaa tarkasti

Jos olet tarkkana, kun mittaat tarvittavan paperin määrää, paketteihin ei jää muhkuroita ja säästät maapallon luonnonvaroja. Jäljelle jääneet pikkupalat voi käyttää pienempiin paketteihin.

2. Käytä useita erilaisia ​​papereita

Osta useampia rullia ja sekoita kuvioita sen sijaan, että käyttäisit samaa lahjapaperia kaikissa paketeissa. Voit jopa laittaa eri papereita samaan pakettiin, käyttää taustana yksiväristä paperia ja lisätä reunuksen jotain värikkäämpää.

3. Käytä, mitä sinulla on

Kuka on sanonut, että paketit voi kääriä vain lahjapaperiin? Käytä vanhoja sanomalehtiä, alumiinifoliota ja muuta kotoa löytyvää luodaksesi vaihtelua kuusen alle.

4. Luovia koristeita

Naruja, langanpätkiä, nauhoja… Kotoa löytyy varmasti jotain, josta voi tehdä rusetin. Siihen voi sitten kiinnittää kaikkea kuusenoksista avaimenperiin.

5. Vaihtoehtoinen paketti

Huijaa vastaanottajaa! Laita jotain pientä suureen laatikkoon, tee pehmeästä paketista kova tai laatikosta itsestään lahja, jonka täytät jollain hauskalla.