Tee joululahjoistasi persoonallisia

Onhan se kätevää, jos joululahjat paketoidaan valmiiksi kaupassa, mutta eikö olisikin kivempaa keksiä jotain persoonallista läheisten lahjoihin? Kokosimme yhteen vinkkejä, joiden avulla luot joulun kauneimmat paketit.

 

1. Mittaa tarkasti

Ole tarkkana, kun mittaat pakettiin tarvittavan lahjapaperin määrää. Juuri oikean kokoisella palalla on helpompi paketoida ja välttää nurkkiin jäävät ylimääräiset muhkurat. Samalla vältät hävikkiä ja säästät luonnonvaroja. Jäljelle jääneet palaset voit käyttää pienempiin paketteihin.

2. Leikittele eri lahjapapereilla

Heittäydy luovaksi! Hanki useampia lahjapaperirullia sen sijaan, että käyttäisit yhtä ja samaa lahjapaperia kaikissa paketeissa. Voit yhdistellä erilaisia papereita myös samaan pakettiin. Kokeile vaikkapa ottaa taustaksi yksiväristä paperia ja tee toisesta paperista värikäs reunus.

3. Hyödynnä sitä mitä kaapista löytyy

Kuka on sanonut, että paketit voi kääriä vain lahjapaperiin? Hyödynnä vanhoja sanomalehtiä, alumiinifoliota ja muuta kotoa löytyvää tuodaksesi vaihtelua kuusen alle.

4. Ole luova koristeiden kanssa

Naruja, pala kangasta, nauhoja… Kotoa löytyy varmasti jotain, josta voit sitoa rusetin. Rusettiin voit myös kiinnittää lisäkoristeeksi kaikkea havunoksista avaimenperiin.

5. Yllätä lahjan saaja

Huijaa vastaanottajaa! Sujauta jotain pientä isoon laatikkoon, paketoi pehmeästä paketista kova tai tee laatikosta itsestään lahja, jonka täytät sitten kivoilla lisukkeilla.

SmartStore™-laatikot ja -sisäosat auttavat pitämään paketointitarvikkeet järjestyksessä. Voit myös hyödyntää niitä osana pakettia ja itse lahjaa!