SmartStore™ Vision -säilytyspurkit kuiva-aineille

Onko kuiva-ainekaapin sisältö kuin pommin jäljiltä? Hyvässä järjestyksessä olevat keittiökaapit tuovat mielenrauhaa ja helpottavat arkea. SmartStore™ Vision -sarjan säilytyspurkeilla kuiva-ainekaappi saa siistin ilmeen ja runsaasti toimivuutta.

 
Play Video

Siisti ja toimiva säilytysratkaisu

SmartStore Vision -säilytyspurkkien avulla kuiva-ainekaapin järjestystä on helpompi pitää yllä, kun pähkinöille, hiutaleille ja pastalle on omat paikkansa. Kaapin sisältö näyttää heti siistimmältä, kun puolityhjät pakkaukset ja pussit saa pois tieltä ja korvattua minimalistisen tyylikkäillä säilytyspurkeilla. Purkit pinoutuvat myös kätevästi päällekkäin, joten kaappitila tulee käytettyä mahdollisimman tehokkaasti.

Helppo tapa vähentää ruokahävikkiä

Läpinäkyvien purkkien ansiosta on helppo hahmottaa, mitä kaapista löytyy. Näin ainekset eivät unohdu kaappien perukoille vanhentumaan vaan tulevat paremmin käytetyksi. Vetolaatikossa rasioita ei tarvitse edes nostaa käteen, sillä sisällön näkee läpinäkyvän kannen ansiosta yhdellä vilkaisulla.

Kätevä ja kestävä

Tiivis kansi pitää huolta, että kuiva-aineet pysyvät tuoreina eivätkä pääse kuivahtamaan tai menettämään makuaan. Tyhjät rasiat voi pestä astianpesukoneessa ja sen jälkeen täyttää uudelleen.

Säilytyspurkit kestävät käytössä vuodesta toiseen. Niiden materiaalista 20 % on biopohjaista (ISCC-massatasemenetelmä), mikä pienentää tuotteiden hiilijalanjälkeä verrattuna perinteiseen fossiiliseen muoviin.

Tee merkintöjä​

SmartStore Vision -sarjan säilytyspurkkeihin voi kirjoittaa akryylikynällä esimerkiksi purkin sisällön, keitto-ohjeet tai parasta ennen -päiväyksen. Merkintä pysyy hyvin, mutta lähtee pois pesussa.

Uutta tuotesarjassa

SmartStore Vision -sarjasta löytyy nyt myös pyöreitä säilytyspurkkeja. Ne on varustettu näppärällä kierrekannella.

Kahdeksan kätevää kokoa

Tuotteet valmistetaan Suomessa Lohjan tehtaallamme.