Juustokakku
750 g maustamatonta tuorejuustoa
375 g tomusokeria
6 kpl liivatelehteä
150 g kuohukermaa
300 g Digestive-keksejä
150 g suolatonta voita
8 g vaaleanpunaista kaakaota tai elitarvikeväriä
1. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä.
2. Kiehauta kerma ja lisää liivatteet kerman joukkoon koko ajan sekoittaen.
3. Kaada kermaliivate-seos tuorejuuston joukkoon ja vatkaa pallovatkaimella tasaiseksi.
4. Lisää tomusokeri ja vatkaa kunnes massa on kokonaan sekoittunutta.
5. Murskaa keksit pieniksi muruiksi ja sulata tai ruskista voi.
6. Kaada voi keksimurun joukkoon ja sekoita kunnes tasaisesti sekoittunut.
7. Kaada keksimurut 3-litraiseen irtopohjavuokaan ja tasoita kunnes pohja peittynyt.
8. Kaada tuorejuustoseos keksipohjan päälle ja tasoita nuolijalla.
9. Anna juustokakun hyytyä vähintään 2 tuntia jääkaapissa.
10. Irrota irtopohjavuoan reunat ja koristele kakku haluamallasi tavalla. (Kuvassa näkyvien koristeiden ohjeet alla.)
11. Tarjoile ja nauti.
Vinkki: Voit halutessasi lisätä tuorejuustomassan sekaan esimerkiksi suklaahippuja tai valitsemiasi karkkeja murskattuna.