Toivota syksy tervetulleeksi leipoen

Kun päivät lyhenevät ja pimeys ja kylmyys hiipivät sisään, on houkuttelevampaa viettää aikaa keittiössä. Lämpimät pullat ja herkulliset piirakat kuuluvat syksyyn ja ehkä kaunis päivä voi houkutella jopa piknikille syysaurinkoon?

 

Herkullisten leipien, kakkujen ja piirakoiden leipominen perustuu ainesosien oikeaan mittaamiseen ja sekoittamiseen. GastroMaxin™ leivontakulhot on valmistettu läpinäkyvästä materiaalista ja niiden selkeät mittausmerkinnät työskentelyäsi keittiössä.

Lisäksi nämä kaksi kulhoa kuuluvat samaan sarjaan kuin muut mitta-astiamme ja ne pinoutuvat sisäkkäin vieden vähemmän säilytystilaa. Kulhot ja mittasarjan tuotteet valmistetaan tehtaallamme Ruotsissa.

Seuraava askel on paistaa luomuksesi uunissa. Teetkö klassisen sokerikakun, pikkusämpylöitä vai ihania muffinsseja? Ehkä innostut ja valmistat kokonaisen pellillisen herkkuja perheelle, ystäville tai kollegoille?

Riippumatta siitä, mitä leivot, valikoimastamme löytyy tarkoitukseen sopiva vuoka.

 

e Colu

  • Add Column
  • Remove 

Tarvitset tietenkin myös erilaisia ​​korkealaatuisia välineitä mestariteoksesi viimeistelyyn. Ensinnäkin, tarvitaan kauhoja, vispilöitä ja veitsiä eri ainesosien valmisteluun ja sekoittamiseen. Sitten ehkä lastaa kulhon kaapimiseen, lämpömittaria oikean lämpötilan varmistamiseksi ja lopuksi siivilää leipomustesi kuorruttamiseen!

Meillä on laaja valikoima sinua helpottavia keittiövälineitä, ja niiden joukossa on useita, jotka on valmistettu biomateriaaleista kuten puukuidusta, sokeriruo'osta ja risiiniöljystä. Näiden välineiden hiilijalanjälki on pienempi kuin perinteisestä muovista valmistettujen välineiden.

P.S. Haluatko kokeilla keittiössä jotain uutta? Olemme koonneet todella hyviä reseptejä tänne!