Kaikelle löytyy paikka kotitoimistossa

Vähennä kynien ja paperien etsintää ja keskity paremmin.

 
SmartStore säilytyslaatikot toimistoon

Kun kaikelle on paikkansa, voit työskennellä tehokkaammin ja paremmalla mielellä. Teetpä sitten töitä kotona joka päivä tai vain silloin tällöin, on se paljon helpompaa ja mukavampaa, kun kotitoimisto on järjestyksessä. Pääset eroon paperipinoista ja pöydällä pyörivistä pikkutavaroista, kun valitset niille käytännölliset ja tyylikkäät säilytysratkaisut.

SmartStore™ Classicin laajasta kokovalikoimasta löytyy monia erilaisia, toimistoon sopivia säilytyslaatikoita. Sisäosien avulla pikkutavaroiden järjestykseen laittaminen on helppoa. Etiketit auttavat pysymään kartalla siitä, mitä mikäkin laatikko sisältää.

SmartStore Compact -ja SmartStore Compact Clear -sarjan tuotteita on kumpaakin kuutta eri kokoa. Tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta ne voi huoletta jättää näkyville. Suuremmissa laatikoissa voi säilyttää esimerkiksi mappeja ja asiakirjoja. Pienemmät sopivat täydellisesti kynille, nitojalle, teippirullille ja muulle pikkutavaralle.

SmartStore™ Basket Recycled -säilytyskorit tarjoavat myös vaihtoehdon tyylikkääseen säilytykseen. Koreja on saatavilla useassa eri koossa. Ne on valmistettu kierrätysmuovista. Parempi valinta tulevaisuudelle!

SmartStore säilytyslaatikot toimistoon