Kaikelle löytyy paikka kotitoimistossa

Keskity paremmin vähentämällä kynien ja paperien etsintää.

 

Työpäivästä tulee tehokas, kun kaikelle on paikkansa. Vaikka tekisit töitä kotona joka päivä tai vain silloin tällöin, niin se on paljon helpompaa, kun kotitoimisto on järjestyksessä. Pääset eroon paperipinoista ja ympäriinsä olevista pikkutavaroista, kun valitset niille käytännölliset ja tyylikkäät säilytysratkaisut.

SmartStore™ Classicin laajasta kokovalikoimasta löytyy monia erilaisia, toimistoon sopivia säilytyslaatikoita. Sisäosien avulla pikkutavaroiden järjestykseen laittaminen on helppoa ja etikettien avulla merkitset nopeasti, mitä mikäkin laatikko sisältää.

SmartStore Compact -ja SmartStore Compact Clear -sarjan tuotteita on kumpaakin kuutta eri kokoa ja tyylikkään ulkonäkönsä ansioista ne voi huoletta jättää näkyville. Suurimmissa laatikoissa voi säilyttää esim. mappeja ja asiakirjoja ja pienimmät sopivat täydellisesti kynille, kosmetiikalle ja muulle pikkutavaralle.

SmartStore™ Basket Recycled-säilytyskori on toinen vaihtoehto tyylikkääseen säilytykseen, ja koreja on saatavilla useassa eri koossa. Lisäksi ne on valmistettu kierrätysmuovista. Hyvä valinta tulevaisuutta ajatellen!