Kadonneiden tumppujen metsästys

Katoavatko teillä aina myssyt, käsineet ja lapaset? Etkö löydä puuttuvia pareja mistään? Älä menetä hermojasi – pysy lämpimänä ja pidä asusteet järjestyksessä.

 

Joka talvi tuntuu tapahtuvan sama kummallinen ilmiö: useimpien hanskojen parit vain katoavat. Sitten täytyy ostaa uusi pari tai useampikin – ja niillekin käy aina samoin. Kuulostaako tutulta? Jos et haluat talviasusteidesi päätyvän sinne samaan paikkaan kuin kaikki yksinäiset sukat, tutustu vinkkeihimme ja laita eteinen järjestykseen.

Hanki myssyille, käsineille ja huiveille jokaiselle oma laatikko. Käytä läpinäkyviä vaihtoehtoja kuten SmartStore Classic tai SmartStore Home, joissa sisältö on nähtävissä yhdellä vilkaisulla.

Laadukkaat säilytyslaatikot kestävät aikaa ja käyttöä. Kun hankit kannellisia laatikoita, voit säilyttää tavarat samoissa laatikoissa ympäri vuoden.

Onko design juttusi? Vie järjestäminen uudelle tasolle SmartStore Basketin avulla. Valkoinen tai antrasiitin värinen laatikko sekä bambukansi luovat tyylikkään yhdistelmän. Nyt voit myös hankkia koreihin kevyen muovikannen.

Uudelleenkäytettäviin etiketteihin on helppo merkitä laatikon sisältö, jolloin tiedät heti, mitä kaikkea sisällä on.

Jos haluat tehdä järjestämisestä lapsille hauskempaa, käytä värikkäitä laatikoita. Valitse eri asioille erivärinen laatikko. Tutustu SmartStore Colour -sarjaan, joka tarjoaa läpikuultavia säilytyslaatikoita trendikkäissä väreissä.

Muista myös asettaa eteiseen pieni kori heijastimille, jotta koko perhe näkyy pimeimpänäkin vuodenaikana kunnolla.