Kasvata ja viljele itse

Omien vihannesten kasvattaminen kotona jatkaa suosiotaan, eikä ihme: se on hauskaa ja palkitsevaa. Viljelemällä kasvimme itse, tiedämme mistä ne ovat peräisin.

 

Vihannesten kasvamista on mukava seurata ja niiden valmistuttua on ihanaa voida poimia tuoreita ja hyvänmakuisia vihanneksia suoraan omista ruukuista. Kasvattamalla kasvikset itse, säästät sekä rahaa että ympäristöä.

Kun viljelet kasvit itse, tiedät mistä ne ovat peräisin ja mitä niihin on laitettu. On huojentavaa tietää, että ruoassamme ei ole haitallisia kemikaaleja tai torjunta-aineita.

Me Orthexilla uskomme, että jokaisessa asuu pieni puutarhuri ja että kuka tahansa voi kasvattaa omia yrttejä ja vihanneksia! Tarvitaan vain hieman viitseliäisyyttä sekä käytännöllisiä tuotteita, jotka auttavat tekemään viljelystä niin vaivatonta kuin mahdollista.

Haluatpa sitten kasvattaa tomaatteja, chilejä tai perunoita, ruukkumme sopivat siihen tarkoitukseen mainiosti. Ruukkujen lisäksi parvekelaatikoissamme voit kasvattaa herkullisia mansikoita tai vaikkapa rapeaa salaattia. Kauniiden tuotteidemme avulla saat kasvisi kukoistamaan!

Löydä juuri sinulle oikeat tuotteet

Orthex Paulina pot

Orthex Paulina -altakasteluruukku on tyylikäs valinta, joka sopii erinomaisesti parvekkeelle tai terassille. Anna värikkäiden chiliesi kukkia näissä hyvännäköisissä altakasteluruukuissa. Tai ehkä haluat testata, kuinka hyvin raparperit kasvavat niissä?

Ruukkujen altakastelutoiminto on helppo: mittatikku näyttää, milloin on aika antaa kasveille lisää vettä - ei ylikastelun vaaraa.

Orthex Botanica -ruukku on tilava ruukku luonnonläheisellä ulkonäöllä. Botanica-ruukut sopivat hyvin terassillesi tai puutarhaan ja niissä viihtyvät niin yrtit, perunat kuin kurkutkin.

Botanica-sarja tarjoaa muovin monia etuja: ruukkuja on helppo siirtää, ne pitävät hyvin kosteutta ja kestävät ulkokäyttöä jopa talvella.

Orthex Botanica pots
Orthex Cultivate pots

Kasvit tarvitsevat vettä, valoa ja ravintoa kasvaakseen ja voidakseen hyvin. Kun kasvi kasvaa taimesta täyteen kokoonsa, tarvitsee se enemmän tilaa juurilleen ja tällöin istuttaminen suurempaan ruukkuun auttaa sitä kasvamaan.

Orthex Cultivate -ruukkusarjaan kuuluu kahdeksan eri kokoa, joiden avulla varmistat kasveillesi optimaaliset kasvuolosuhteet.

Pienikin parveketila voi hetkessä muuttua vihreäksi keitaaksi, kun sisustat sen tyylikkäästi näyttävillä kasveilla. Kauniit Botanica-parvekelaatikot ovat erinomainen valinta parvekkeelle tai terassille ja ne sopivat mainiosti esimerkiksi mehevien mansikoiden kasvatuksen.

Tai miksi et kokeilisi istuttaa niihin rapeaa salaattia, jota kesäaamuina voit helposti napsia parvekkeelta suoraan aamiaisleivän päälle?

Orthex Botanica Window Box

Kaikki tuotteet on valmistettu kestävästä muovista Pohjoismaissa.