Aika muuttaa ulos!

Kun ilma lämpenee ja päivä pitenee, on yhä houkuttelevampaa viettää koko valveillaoloaika ulkona. Luo oma pieni keitaasi, ja nauti kesästä.

 

Kauniin ulkotilan luominen ei vaadi paljoa. Pienestäkin parvekkeesta voi tehdä helposti viihtyisän. Vihreät kasvit tai kukat suojaavat naapurien katseilta ja luovat tunteen, että olet omassa pienessä keitaassasi.

Istuta kasvit ruukkuihin tai kukkalaatikoihin, tai vaikka altakasteluruukkuihin tai -laatikoihin, niin se on sinulle vielä helpompaa. Parvekkeella voit myös erinomaisen hyvin kasvattaa ja nauttia omia vihanneksiasi.

Seuraava askel on valaistus, voit käyttää lyhtyjä tai valoketjuja oikean tunnelman luomiseksi. Kun käytät aurinkokennoja ja valoantureita, sinun ei tarvitse muistaa laittaa niitä päälle.

Myös tekstiilit, kuten tyynyt, pehmusteet ja matot, auttavat luomaan kodikkaan tunnelman. Kosteusvaurioiden välttämiseksi voit säilyttää niitä vedenpitävissä SmartStore™ Dry -laatikoissa, jotka suojaavat myös pölyltä ja hyönteisiltä.

Et ehkä aina halua pitää kaikkia tavaroita näkösällä, vaikka niiden paras paikka olisikin patiolla tai parvekkeella. Puutarhatyökalut, grillihiilet tai lajitteluastiat ovat sellaisia tavaroita, jotka mieluummin laitamme piiloon, kun vieraita on tulossa.

SmartStore™ Collect -sarjan laatikoiden avulla tavaroiden lajittelu ja säilyttäminen on helppoa. Suuren 76 litran laatikon tukeva muovikansi suojaa sisältöä sateelta, kosteudelta ja lialta ja sopii erinomaisesti käytettäväksi mm. parvekkeella, terassilla tai kesämökillä. Lisäksi se kestää istumista, joten laatikko toimii myös lisäistuimena!