Klassinen paistomittari on helppokäyttöinen. Aseta mittari lihan paksuimpaan kohtaan ja jätä paikalleen kypsennyksen ajaksi, jotta voit seurata lämpötilaa jatkuvasti. Kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistettu mittari kestää uunissa jopa 250 °C lämpötilan. Suositellut kypsennyslämpötilat siipikarjalle, possulle, naudalle, lampaanlihalle ja kalalle on merkitty selkeästi mittariston viereen. Vain käsinpesu.
Soveltuu elintarvikekäyttöön, täyttää EU:n vaatimukset elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa oleville materiaaleille.
Suositellaan käsinpesua
Uuninkestävä
Lisätiedot
Ulkomitat
12 x 7.5 x 7.5 cm
ean13
7332462067431
Article Number
6751
Klassinen paistomittarimalli mittaa lämpötilan 0 – 120 ⁰C asteeseen. Valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Näytössä optimaaliset kypsyysasteet kanan-, sian-, naudan- ja lampaanlihalle sekä kalalle. Uuninkestävä, max. +250 ⁰C astetta "