Tutustu palkittuihin tuotteisiimme

Yhteistyö arvostettujen pohjoismaisten suunnittelijoiden kanssa on johtanut arvostettuihin muotoilun ja toiminnallisuuden palkintoihin eri tuomaristoilta.

 

Ainutlaatuinen lajitteluratkaisun ja tyylikkään huonekalun yhdistelmä SmartStore™ Collect sai peräti kolme palkintoa, kun se lanseerattiin vuonna 2020.

Konsepti voitti kansainvälisesti tunnustetun Red Dot Product -suunnittelupalkinnon pian lanseerauksen jälkeen tuomariston saatesanoin:

Yli 60 vuoden ajan Red Dot Award on tarjonnut alustan suunnittelijoille ja yrityksille hyvän suunnittelun arviointiin. Tuomaristomme kokemus ja asiantuntemus arviointiprosessissa on vertaansa vailla. Tunnuslauseensa "Hyvää muotoilua ja innovaatiota etsimässä" mukaisesti he ovat testanneet yksitellen jokaisen kilpailuun osallistuneen 6 500 tuotteen ja päässeet yhteisymmärrykseen siitä, mitkä tuotteet erottuvat joukosta. Palkinnon saaminen on todiste tuotteesi laadukkaasta suunnittelusta.

Collect-tuotesarja voitti myös German Design Award ja Iconic Interior -palkinnot vuonna 2020. Tuomaristo palkitsi konseptin seuraavilla perusteilla:

Yksinkertaisen, ohuen muotonsa ansiosta lajitteluastiat sopivat useisiin alakaappijärjestelmiin ja istuvat samalla harmonisesti eleganttiin sisustukseen. Ne on myös valmistettu vastuullisesti kierrätetystä muovista.

SmartStore™ Collect 46 L Slim lanseerattiin vuonna 2022. Collect-sarjan uusin tulokas on suunniteltu erityisesti ahtaisiin tiloihin, kuten eteisiin ja käytävätiloihin.

SmartStore™ Collect 46 L Slim sai German Design Awards -kilpailussa Winner 2023 -palkinnon. 

Viime vuosina GastroMax™ BIO-valikoima on kasvanut nopeasti ja tarjoaa nyt laajan tuotesarjan keittiövälineitä, leikkuulautoja ja elintarvikkeiden säilytyslaatikoita.
Puukuitukomposiitista valmistetuilla kahvoilla varustetuille välineille myönnettiin German Design Award -palkinto vuonna 2020 ja tuomaristo lausui näin:

Keittiövälinetuotesarja noudattaa selkeää ja toimivaa muotoilua. Kahva jäljittelee puun ulkonäköä, mutta se on valmistettu biopohjaisesta muovista, mikä tekee tuotteista konepesun kestäviä ja samalla lunastaa lupaukset vastuullisuudesta.

SmartStore Basketon kunnianosoitus pohjoismaiselle muotoilulle – näillä on kotona helppo säilyttää tyylikkäästi! Tuotesarjalle myönnettiin German Design Award -palkinto vuonna 2018 ja tuomaristo lausui näin:

Nämä yksinkertaiset korit, joita on saatavana kolmessa koossa, tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja auttavat pitämään tavarat siististi. Ilma virtaa reikien läpi vapaasti, ja kestävästi tuotettu bambukansi suojaa sisätilaa pölyltä ja lialta ja helpottaa pinoamista.

SmartStore Compact -tuotesarja sai tunnustusta erinomaisesta tuotesuunnittelusta ja sai siten erikoismaininnan German Design Awards 2018 -kilpailussa. Moderni, tilaa säästävä ja modulaarinen säilytyskonsepti sai tuomariston lausumaan seuraavaa:

Näillä säilytyslaatikoilla on selkeä ja moderni ilme. Kahvojen ulkoneva reuna on erityisen hyvin tehty. Yksinkertainen, mutta erittäin näyttävä yksityiskohta.

Rakastettu Eden-tuotesarja kasvienhoitotuoteryhmässämme sai Red Dot Design -palkinnon vuonna 2012 tuotesuunnittelustaan. Esteettisesti houkuttelevat, mutta silti toiminnalliset ruukut saivat tuomaristolta tämän lausunnon:

Näissä kukkaruukuissa sekä puristinen että elegantti muotokieli yhdistyy tasokkaaseen toiminnallisuuteen.

GastroMax™ Leivontakulhot on valmistettu läpinäkyvästä materiaalista, ja niissä on selkeät merkinnät, jolloin ainesosien mittaaminen ja sekoittaminen on helppoa paistamisen tai leivonnan aikana. Sarjalle myönnettiin German Design Award 2021 -palkinto ja tuomariston lausunto kuului seuraavasti:

Leivontakulhot ovat toiminnallisesti hyvin harkittuja ja näyttävät ylellisiltä ja moderneilta sekä muodoltaan että käytetyltä materiaaliltaan.

GastroMax™ taitettava raastin sai tunnustusta erinomaisesta tuotesuunnittelusta ja sai siksi erikoismaininnan German Design Awards 2022 -gaalassa. Moderni, tilaa säästävä raastin avautuu raastamista varten ja taittuu litteäksi tilaa säästävää säilytystä varten. Raastimen molemmat puolet voi irrottaa, ja kumpaakin puolta voi sen jälkeen käyttää erikseen raastamiseen kulhon päällä.