Järjestele jääkaappisi

Jääkaappia avatessa ei ole harvinaista, että vastassa on ikävä epäjärjestys. Onneksi apunasi on SmartStore™ Compact Clear.

 

Monella meistä ei luultavasti ole kunnon käsitystä jääkaappimme sisällöstä, kun pohdimme "mitä tänään syötäisiin?". Usein tämä johtuu siitä, että meillä ei ole muistikuvaa siitä mitä jääkaappi sisältää. Ostettu ruoka sujautetaan jääkaappiin ajattelematta, tuliko se oikeaan paikkaan ja tilaan. Kuulostaako tutulta?

SmartStore™ Compact Clear on kehitetty tämän arkipäiväisen haasteen selättämiseen. Neljää eri kokoa olevia läpinäkyviä säilytyslaatikoita voidaan käyttää jääkaapissa erityyppisten ruokien erottelemiseen. Laatikoiden avulla on helppo järjestää vihannekset, lasipurkit, aamiaistarvikkeet ja muu jääkaapin sisältö omille paikoilleen.

Kun jääkaappi on järjestyksessä, hahmotat sen sisällön paremmin ja muistat hyödyntää käytettävissäsi olevia ruoka-aineita. Samalla vältät turhaa ruokahävikkiä. Lisäksi hyvin järjestetty jääkaappi luo huomattavasti rauhallisemman ja miellyttävämmän vaikutelman, kun sen avaa aamutuimaan.

Vinkkejä ruokahävikin pienentämiseen

Käytä aistejasi

Parasta ennen -päiväys on usein suuntaa antava ohje siihen, kuinka kauan raaka-aine säilyy. Monesti voit luottaa siihen, että tuote on hyvää vielä muutaman päivän.

Hyödynnä luovuuttasi

Voit ehkä käyttää hieman kuivahtaneen juustokannikan johonkin muuhun kuin leivän päälle. Mitä jos raastaisit ja pakastaisit sen? Pakastettu raaste on helppo kaivaa esiin, kun aiot tehdä piirakan tai kiusauksen.

Vie tacot uudelle tasolle

Entäpä jos lisäisit tortillaan oliiveja, hedelmiä tai porkkanoita? Kokeile rohkeasti - saatat samalla löytää uusia suosikkiruokia.

Vältä ruoan säilyttämistä suorassa auringonvalossa

Kypsymisvaihe nopeutuu ja ruoka vanhenee nopeammin.

Ja kaikkein tärkein - Suunnittele ostokset ja vältä suuriin määriin perustuvia tarjouksia, etenkin nopeasti pilaantuvien tuotteiden osalta.