Joulun leivonta

Leivontakausi on täällä! Kutsu ystäväsi kokoon viettämään yhteistä leivontapäivää suussasulavia herkkuja leipoen. Pyydä ystäviäsi tuomaan mukanaan lempireseptinsä. 

 

Piparit kuuluvat oleellisena osana monen joulunajan juhlintaan. Oletpa sitten etsimässä perinteisempiä muotoja kuten sydämiä tai tähtiä, tai haluat kokeilla jotain uutta, voit löytää etsimäsi laajasta piparimuottien valikoimastamme.

Piparkakkutalon rakentamisen ei tarvitse olla vaikeaa. 3D-muottimme avulla saat kaulitusta taikinasta tarvittavat osat piparitalon rakentamiseen vain kahdella muotin painalluksella. Luo piparkakkutalollesi kaunis ympäristö joulukuusilla, vaahtokarkeilla ja tomusokerilla.

Anna vieraidesi rakentaa oma pieni talonsa ja toteuta leikkimielinen kilpailu, jossa kukin voi äänestää suosikkiaan ja voittaja saa kivan palkinnon.

Saksien, paperin ja siivilän avulla voit koristella piparit kuvioilla tai kirjaimilla. Tämä on hauska aktiviteetti niin nuorille kuin vanhoillekin!


GastroMaxin siivilät ovat saatavilla kolmessa koossa. Ne on valmistettu tehtaallamme Ruotsissa.

Tee suloisia jouluaiheisia kuppikakkuja perheen herkuteltavaksi! Karkkikepit on helppo yhdistää sydämiksi herkkuluomustesi koristeeksi.

GastroMax™-biotuotteet ovat keittiövälineitä, joiden kädensijat on valmistettu puukuidusta ja sokeriruo'osta. Tämän johdosta kädensijalla on jopa 60 % pienempi hiilijalanjälki tavalliseen muoviin verrattuna.

Ensimmäinen askel minkä tahansa herkullisen leipomuksen tekoon on mittaaminen ja ainesten sekoittaminen. Varmista siis, että sinulla on hyvät kulhot käytössäsi. GastroMax™-leivontakulhot ovat täydellisiä leipomiseen. Kulhoissa on selkeät mittamerkinnät, tukeva kahva sekä helppokäyttöinen tiputtamaton kaatonokka. Tuotteiden valmistetukseen on käytetty 20 % biopohjaista muovia. Uusiutuva raaka-aine linkittyy tuotteeseen ISCC-massatasemenetelmän kautta.