klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

Tuoteturvallisuus

Tuoteturvallisuus on yksi toimintamme ja valmistustapojemme tärkeimmistä kulmakivistä. Takaamme, että tuotteemme on valmistettu parhaimmista, turvallisimmista ja laadukkaimmista raaka-aineista, jolloin ne ovat kestäviä, toimivia ja täyttävät korkeimmat turvallisuusstandardit.

Kaikki perinteisestä eli neitseellisestä muovista valmistetut tuotteemme ovat BPA-vapaita eivätkä sisällä ftalaatteja. Niin ikään kierrätysraaka-aine on testattua ja turvallista, mutta koska sen alkuperä jakautuu niin moniin eri muovituotteisiin, emme voi 100% taata, etteikö pieniä jäämiä BPAta esiintyisi.

Noudatamme kaikkia EU:n säännöksiä elintarvikekontaktiin tarkoitetuissa tuotteissa. Jotta turvallinen kontakti elintarvikkeiden kanssa voidaan varmistaa, tuotteemme testataan säännöllisesti itsenäisissä akkreditoiduissa testilaboratorioissa. Tuotteissa ja pakkauksissa olevat symbolit kertovat kuluttajalle, mitä lämpötiloja tuote kestää ja voiko sitä käyttää esimerkiksi mikroaaltouunissa, pakkasessa ja astianpesukoneessa. Saadaksesi lisätietoa symboleista ja niiden merkityksistä, klikkaa tänne.

Yksityiskohdat on tarkennettu tuotespesifeissä vaatimustenmukaisuuslausunnoissa.

90 % Orthex Groupin tuotteista valmistetaan Pohjoismaissa, tehtaillamme Suomessa ja Ruotsissa. Jäljelle jäävä 10 % koostuu tuotteista, joiden valmistuksesta vastaavat huolellisesti valitut, pääosin Kiinasta tulevat toimittajat. Ostamme vain isoilta ja luotettavilta tahoilta, jotka seuraavat kaikkia elintarvikekontaktissa olevia materiaaleja koskevia tiukkoja säädöksiä ja myös testaavat raaka-aineitaan. Olemme asettaneet kaikille toimittajillemme yksityiskohtaiset vaatimukset. Mikäli tarvitset lisätietoa, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Seisomme ylpeinä tuotemottomme "Turvallinen, Fiksu ja Testattu" takana.