klikkaa tästä
verkkokauppaan
Toivelista
  • Your wishlist is empty. Browse our products to add items to the list.

ISO-sertifiointi

Orthex Group on nyt sertifioitu uusimpien laadunhallinnan sekä ympäristöjärjestelmien ISO-standardien, 9001:2015 ja 14001:2015, mukaisesti.

Orthex Group panostaa tuotteissaan laatuun, turvallisuuteen, designiin sekä kestäviin tuotantotapoihin. Kaikkia näitä osa-alueita myös kehitetään jatkuvasti. Yritys on sertifioitu ISO 14001 ja ISO 9001 –standardien mukaan vuodesta 2002 alkaen. Toukokuussa 2016 Orthex Group oli yksi ensimmäisiä yrityksiä Pohjoismaissa, joka saavutti uusien ISO 14001 sekä 9001 2015 -standardien mukaisen sertifioinnin.

Sertifikaattien uudet versiot eroavat vanhoista esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

  • Painopiste entistä enemmän ympäristönsuojelun tason parantamisessa
  • Ympäristöasioiden sisällyttäminen osaksi organisaation strategisen suunnittelun prosesseja
  • Ennakoivien toimien lisääminen koskien ympäristön suojelua, kuten mm. resurssien kestävää käyttöä, ilmastonmuutoksen lieventämistä sekä biodiversiteetin suojelua
  • Elinkaariajattelu ympäristönäkökohtien hallinnassa

Tämä tarkoittaa, että Orthex Group on tänä päivänä jopa aiempaa ympäristötietoisempi yritys. Tarkastajat arvostivat erityisesti vastajulkistettua Sosiaalisen vastuun -raporttia sekä perusteellisia ympäristöarviointeja, jotka on toteutettu kussakin tuotantolaitoksessa. Korkea tietoisuus yrityksen strategiasta sekä ympäristötavoitteista sai paljon kiitosta tarkastuksen aikana.  

“Orthex Groupissa kestävä kehitys on luonnollinen osa organisaatiokulttuuriamme ja avainasemassa strategiassamme.

Se näkyy siinä, kuinka edistämme kestävää taloudellista kehitystä ja otamme ympäristön huomioon kaikessa toiminnassamme. Lupauksemme on tehdä laajemmassa merkityksessä jokaisesta päivästä parempi niin kuluttajille, asiakkaille kuin sidosryhmillekin.

Näemme kestävän kehityksen inspiraationa innovaatioon sekä kilpailuetuna. Orthex Group on aina sitoutunut hoitamaan liiketoimintaa kestävällä sekä vastuullisella tavalla ja odotamme samaa myös kaikilta kumppaneiltamme”, sanoo Alexander Rosenlew, Orthex Groupin toimitusjohtaja.

Lisätietoja saat tilaamalla Sosiaalisen vastuun raporttimme. Raportin saat lähettämällä pyynnön osoitteeseen: info@orthexgroup.com