klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

Varaston keräilijä

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen varaston keräilijää Lohjan tehtaalle kaksivuorotyöhön.

Orthex Group on johtava kodin käyttötavaroita valmistava ja markkinoiva pohjoismaalainen konserni. Tarjonta perustuu innovatiivisiin konsepteihin, vastuullisesti tuotettuihin korkealaatuisiin tuotteisiin ja vahvoihin tuotemerkkeihin. Konsernin tuotteita myydään kuluttajille suurimpien päivittäistavarakauppojen kautta kaikissa Pohjoismaissa ja yhteensä jo 40 maahan. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sillä on tuotantolaitokset Lohjalla sekä Gnosjössä ja Tingsrydissä Ruotsissa. Orthexin pääkuluttajabrändit ovat säilytystuotteissa SmartStore™, keittiötarvikkeissa GastroMax™ ja kodin sekä kasvienhoidon tuotteissa Orthex™. Vastuullisuudessa Orthex pyrkii olemaan toimialansa edelläkävijä.  Orthexin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla. Lisätietoja www.orthexgroup.fi

Työn kuvaus

Varaston keräilijän työtehtävät sisältävät pääasiallisesti muovituotteiden keräilyä asiakkailta tulleiden tilausten mukaisesti eri kuljetusyksiköihin. Työtehtäviisi kuuluu myös pienkeräilypaikkojen täyttäminen sekä inventointi. Työskentelet osana osaavaa varastotiimiämme tehden yhteistyötä tehtaan kaikkien osastojen kanssa.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin. Työvuoron pituus on 8 tuntia, aamuvuoro klo 6–14 ja iltavuoro klo 14–22. Työolosuhteet vaihtelevat varastollamme, talviaikaan työskennellään myös varaston kylmissä osissa.

Työpaikka sijaitsee Lohjalla Immulassa, julkinen liikenne kulkee huonosti, joten tarvitset työmatkoillesi auton, mikäli et asu lähettyvillä.

Tarjoamme

Valitulle henkilölle tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn yhdessä asiantuntevan sekä viihtyisän työyhteisön kanssa. Käytössäsi on Mehiläisen työterveyshuollon palvelut sekä ePassin liikunta- ja hyvinvointiedut. Oman tehtaamme tuotteita on mahdollista ostaa henkilökuntahintaan.

Odotamme

Aiempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä varastohallintajärjestelmän aikaisempaa käyttöä (meillä käytössä Merit). Keräily on ajoittain nopeatempoista, joten edellytämme hakijalta hyvää paineensietokykyä ja fyysistä kuntoa. Trukinajotaidosta on sinulle etua, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävässä tarvitaan ripeyttä ja tarkkuutta, kuten myös oma-aloitteisuutta. Kommunikoimme tehtaalla suomen kielellä, joten vaadimme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Hakemukset tulee toimittaa 28.6.2022 mennessä osoitteeseen Hr.finland@orthexgroup.com otsikolla Varaston keräilijä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Mahdollisiin tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa HR Manager Minna Jokilehto, puh. 050 360 3982 arkisin klo 10–12.