klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

Tuotannon pakkaaja Lohjan tehtaalle

Etsimme tuotannon pakkaajaa Lohjan tehtaalle viikonloppuvuorotyöhön.

Orthex Group on johtava kodin käyttötavaroita valmistava ja markkinoiva pohjoismaalainen konserni. Tarjonta perustuu innovatiivisiin konsepteihin, vastuullisesti tuotettuihin korkealaatuisiin tuotteisiin ja vahvoihin tuotemerkkeihin. Konsernin tuotteita myydään kuluttajille suurimpien päivittäistavarakauppojen kautta kaikissa Pohjoismaissa ja yhteensä jo 40 maahan. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sillä on tuotantolaitokset Lohjalla sekä Gnosjössä ja Tingsrydissä Ruotsissa. Orthexin pääkuluttajabrändit ovat säilytystuotteissa SmartStore™, keittiötarvikkeissa GastroMax™ ja kodin sekä kasvienhoidon tuotteissa Orthex™. Vastuullisuudessa Orthex pyrkii olemaan toimialansa edelläkävijä.  Orthexin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla. Lisätietoja www.orthexgroup.fi

Työn kuvaus

Tuotannon pakkaajan työtehtävät sisältävät pääasiallisesti valmiiden muovituotteiden kokoonpanoa ja pakkausta. Lisäksi työhösi kuuluu laaduntarkkailu, raportointi ja epäkuranttien tuotteiden käsittely annettujen ohjeiden mukaisesti. Työtä tehdään konetahtisesti ja yhdellä pakkaajalla on useampia koneita hoidettavanaan.

Työtä tehdään viikonloppuisin kahdessa vuorossa ja vuorot vaihtuvat viikoittain. Työvuoron pituus on 12 tuntia ja viikkotunteja kertyy yhteensä 24. Aamuvuoro on klo 06.00–18.00 ja yövuoro klo 18.00–06.00. Työ on vakituinen osa-aikatyö.

Työpaikka sijaitsee Lohjalla Immulassa, julkinen liikenne kulkee huonosti, joten tarvitset työmatkoillesi auton, mikäli et asu lähettyvillä.

 

Tarjoamme

Valitulle henkilölle tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn yhdessä asiantuntevan sekä viihtyisän työyhteisön kanssa. Käytössäsi on Mehiläisen työterveyshuollon palvelut sekä ePassin liikunta- ja hyvinvointiedut. Oman tehtaamme tuotteita on mahdollista ostaa henkilökuntahintaan.

 

Odotamme

Aikaisempi työkokemus tuotantotöistä on plussaa, mutta tehtävät ollaan myös valmiita opettamaan. Eduksesi on, mikäli osaat käyttää pumppukärryjä, koodikoneita ja teippareita. Työssä tarvitaan näppäryyttä, tarkkuutta ja nopeutta. Arvostamme myös omatoimisuutta, positiivista asennetta, paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyötaitoja! Perusfysiikan pitää olla kunnossa, työtä tehdään seisten ja työ sisältää sekä nostoja että kumartelua. Kommunikoimme tehtaalla suomen kielellä, joten vaadimme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Perehtyminen työtehtävään tulee tapahtumaan arkena maanantaista perjantaihin, perehdytysjakson pituus on maksimissaan kaksi viikkoa, jonka jälkeen siirrytään työskentelemään viikonloppuihin.

 

Hakemukset tulee toimittaa 28.1.2022 mennessä osoitteeseen Hr.finland@orthexgroup.com otsikolla Tuotannon pakkaaja. Työ alkaa sopimuksen mukaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Mahdollisiin tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa HR Manager Minna Jokilehto, puh. 050 360 3982 arkisin klo 10–14.