klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

Kokoaikainen trukinkuljettaja

Etsimme kokoaikaista trukinkuljettajaa Lohjan tehtaalle keskeytyvään kolmivuorotyöhön.

Orthex Group on johtava kodin käyttötavaroita valmistava ja markkinoiva pohjoismaalainen konserni. Tarjonta perustuu innovatiivisiin konsepteihin, vastuullisesti tuotettuihin korkealaatuisiin tuotteisiin ja vahvoihin tuotemerkkeihin. Konsernin tuotteita myydään kuluttajille suurimpien päivittäistavarakauppojen kautta kaikissa Pohjoismaissa ja yhteensä jo 40 maahan. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sillä on tuotantolaitokset Lohjalla sekä Gnosjössä ja Tingsrydissä Ruotsissa. Tärkeimmät tuotemerkit ovat Orthex, SmartStore ja GastroMax. Lisätietoja www.orthexgroup.fi

Työn kuvaus

Trukinkuljettajan työtehtävät sisältävät pääasiallisesti sisäisten tavaravirtojen kuljetusta, lähtevien toimitusten lastausta, tulevien materiaalivirtojen vastaanottoa ja purkua sekä varastoinnin yleistä hallintaa. Työtehtäviisi kuuluu myös keräilypaikkojen täyttäminen sekä inventointi. Trukinkuljettajana työskentelet osana osaavaa trukkitiimiämme tehden yhteistyötä tehtaan kaikkien osastojen kanssa. Kommunikoimme tehtaalla suomen kielellä.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa maanantaista perjantaihin. Työvuoron pituus on 8 tuntia, aamuvuoro klo 6-14, iltavuoro klo 14-22 ja yövuoro klo 22-06. Työpaikka sijaitsee Lohjalla Immulassa, julkinen liikenne kulkee huonosti, joten tarvitset työmatkoillesi auton, mikäli et asu lähettyvillä.

Tarjoamme

Valitulle henkilölle tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn yhdessä asiantuntevan sekä viihtyisän työyhteisön kanssa. Käytössäsi on Mehiläisen työterveyshuollon palvelut sekä ePassin liikunta- ja hyvinvointiedut. Oman tehtaamme tuotteita on mahdollista ostaa henkilökuntahintaan.

Odotamme

Useamman vuoden työkokemusta trukinajosta (sinun tulee hallita työntömasto-, tukipyörä- ja vastapainotrukit), varastohallintajärjestelmän aikaisempi käyttö (Merit) lasketaan eduksesi. Tehtävässä tarvitaan ripeyttä ja tarkkuutta, kuten myös kykyä toimia paineen alla ajoittain kiireisessäkin työympäristössä. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja omaavan hyvät yhteistyötaidot.

 

Hakemukset tulee toimittaa 27.4.2021 mennessä osoitteeseen Hr.finland@orthexgroup.com otsikolla Trukinkuljettaja.  

 Mahdollisiin tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa HR-specialist Minna Jokilehto, puh. 050 360 3982.