klikkaa tästä
verkkokauppaan
Toivelista
  • Your wishlist is empty. Browse our products to add items to the list.

Tilinpäätöstaitoinen KIRJANPITÄJÄ

Etsimme joukkoomme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää työskentelemään yrityksemme pääkirjanpito- ja tilinpäätöstehtävissä Suomen yhtiöissä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä jatkuvan koulutuksen ja tuen kartuttaa omaa osaamistasi. Yrityksemme on vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka pitää työntekijöistään aidosti hyvää huolta. Meillä on mahdollisuus etätyöhön sekä joustaviin työaikoihin. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Espoon Suomenojan pääkonttorillamme. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä vastuullasi ovat muun muassa juokseva kirjanpito tilinpäätöksineen, käyttöomaisuuskirjanpito, veroilmoitukset ja arvonlisäveroasiat. Toimit lisäksi reskontran- ja maksuliikenteenhoitajan tuuraajana. Teet työsi itsenäisesti, mutta sinulla on myös muiden taloushallintotiimin jäsenten osaaminen tukenasi. Tehtävään sisältyy kommunikointi sisäisten sidosryhmien kanssa, joten sinulla tulee olla hyvät yhteistyötaidot. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsinkielentaito on eduksi, mutta ei välttämätön.

Hallitset yleisimmät taloushallinnon järjestelmät ja Excelin hyvin. Toiminnanohjausjärjestelmämme on Infor M3, jonka osaaminen ei ole edellytys tehtävässä – tärkeintä on, että Sinulla on intoa oppia. Henkilönä olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja numerotarkka ja Sinulla on hyvät tiimityöskentelyvalmiudet sekä hyvä kokonaiskäsitys taloushallinnon prosesseista.

 

Tehtävässäsi raportoit Group Business Controller Johanna Tenhuselle. Haethan tehtävää rohkeasti heti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.10.2019 HR-spesialisti Minna Jokilehdolle minna.jokilehto@orthexgroup.com  Lisätietoja tehtävästä antaa Group Business Controller Johanna Tenhunen. Tiedustelut puhelimitse to 17.10. klo 9-12 tai ma 21.10. klo 9-12 tai muina aikoina sähköpostilla, Johanna Tenhunen p. 050 486 3845 tai johanna.tenhunen@orthexgroup.com

 

Orthex Group on johtava kodin käyttötavaroita valmistava ja markkinoiva pohjoismaalainen konserni. Tarjonta perustuu innovatiivisiin konsepteihin, vastuullisesti tuotettuihin korkealaatuisiin tuotteisiin ja vahvoihin tuotemerkkeihin. Konsernin tuotteita myydään kuluttajille suurimpien päivittäistavarakauppojen kautta kaikissa Pohjoismaissa ja yhteensä jo 40 maahan. Konsernin liikevaihto on n 70 M€. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sillä on tuotantolaitokset Lohjalla sekä Gnosjössä ja Tingsrydissä Ruotsissa. Tärkeimmät tuotemerkit ovat Orthex, SmartStore ja GastroMax.