klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

Ruiskuvalun ammattilainen päivävuoroon

Etsimme Lohjan tehtaalle ruiskuvalun ammattilaista päivävuoroon.

Orthex Group on johtava kodin käyttötavaroita valmistava ja markkinoiva pohjoismaalainen konserni. Tarjonta perustuu innovatiivisiin konsepteihin, vastuullisesti tuotettuihin korkealaatuisiin tuotteisiin ja vahvoihin tuotemerkkeihin. Konsernin tuotteita myydään kuluttajille suurimpien päivittäistavarakauppojen kautta kaikissa Pohjoismaissa ja yhteensä jo 40 maahan. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sillä on tuotantolaitokset Lohjalla sekä Gnosjössä ja Tingsrydissä Ruotsissa. Orthexin pääkuluttajabrändit ovat säilytystuotteissa SmartStore™, keittiötarvikkeissa GastroMax™ ja kodin sekä kasvienhoidon tuotteissa Orthex™. Vastuullisuudessa Orthex pyrkii olemaan toimialansa edelläkävijä.  Orthexin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalla. Lisätietoja www.orthexgroup.fi

Työn kuvaus

Työtehtävässä vastuullesi kuuluvat muotit (purku, puhdistus, osien/versioiden vaihdot, ylläpito sekä muottihuollon kokonaisvastuu), koeajot, ajoparametrien muutokset sekä tuotannon häiriötön ylläpito. 

Työpaikka sijaitsee Lohjalla Immulassa, julkinen liikenne kulkee huonosti, joten tarvitset työmatkoillesi auton, mikäli et asu lähettyvillä. Kommunikoimme tehtaalla suomen kielellä.

Työ on vakituinen kokoaikatyö.

 

Tarjoamme

Valitulle henkilölle tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn yhdessä asiantuntevan sekä viihtyisän työyhteisön kanssa. Käytössäsi on Mehiläisen työterveyshuollon palvelut sekä ePassin liikunta- ja hyvinvointiedut. Oman tehtaamme tuotteita on mahdollista ostaa henkilökuntahintaan.

 

Odotamme

Hakijoilta edellytämme soveltuvaa teknistä koulutusta ja useamman vuoden kokemusta ruiskuvalusta, kokonaisuuden hallintaa sekä muottituntemusta (piirustusten lukutaitoa). Eduksesi on, mikäli omaat LEAN ja 5S osaamista. Arvostamme itsenäistä ja pitkäjänteistä työskentelyotetta, halua oppia uutta sekä hyviä yhteistyötaitoja!

 

Hakemukset tulee toimittaa 18.4.2021 mennessä osoitteeseen Hr.finland@orthexgroup.com otsikolla Asentaja.

Mahdollisiin tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa arkisin klo 10-11 Tuotantopäällikkö Juha Aronen, puh. 040 487 3554.