klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

Operatiivinen ostaja Lohjan tehtaalle

Etsimme operatiivista ostajaa Lohjan tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Orthex Group on johtava kodin käyttötavaroita valmistava ja markkinoiva pohjoismaalainen konserni. Tarjonta perustuu innovatiivisiin konsepteihin, vastuullisesti tuotettuihin korkealaatuisiin tuotteisiin ja vahvoihin tuotemerkkeihin. Konsernin tuotteita myydään kuluttajille suurimpien päivittäistavarakauppojen kautta kaikissa Pohjoismaissa ja yhteensä jo 40 maahan. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sillä on tuotantolaitokset Lohjalla sekä Gnosjössä ja Tingsrydissä Ruotsissa. Orthexin pääkuluttajabrändit ovat säilytystuotteissa SmartStore™, keittiötarvikkeissa GastroMax™ ja kodin sekä kasvienhoidon tuotteissa Orthex™. Vastuullisuudessa Orthex pyrkii olemaan toimialansa edelläkävijä.  Orthexin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla. Lisätietoja www.orthexgroup.fi

Työn kuvaus

Ostajan työtehtäviin kuuluu raaka-aineiden sekä tarvikkeiden hankinta sopimustoimittajilta, konsernin omilta tehtailta sekä toimittajien kilpailuttaminen. Valmistelet ostotilauksia ja kirjaat vastaanotot toiminnanohjausjärjestelmään. Seuraat toimituksia ja hoidat mahdolliset reklamaatiot. Vastuullesi kuuluvat varastoarvojen ja tilausmäärien yleinen seuranta, toimitusten valvonta sekä ostolaskujen tarkastaminen. Ostajan tehtävien lisäksi tulet työskentelemään ennustejärjestelmän (SO99+) parissa yhdessä myynnin kanssa sekä vastuullesi tulevat kuulumaan myös varastohallintajärjestelmän tukitoiminnot.

 

Tarjoamme

Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa, kotimaisessa yrityksessä. Osittainen etätyö on mahdollista etätyötä koskevien sääntöjemme mukaisesti. Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn yhdessä kilpailukykyisten etujen ja asiantuntevan sekä viihtyisän työyhteisön kanssa. Käytössäsi on Mehiläisen työterveyshuollon palvelut sekä ePassin liikunta- ja hyvinvointiedut. Oman tehtaamme tuotteita on mahdollista ostaa henkilökuntahintaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.

 

Mitä etsimme ja odotamme

Etsimme henkilöä, joka ei hätkähdä useiden samanaikaisten työtehtävien tekemisestä. Työssä vaaditaan huolellisuutta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Odotamme hakijoilta kykyä ja halua tehdä yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten ulkomaisten ja kotimaisten toimittajien, myynnin, tuotannon, pakkaamon ja varaston kanssa. Odotamme hakijoilta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, sillä toimintaympäristö on kansainvälinen, ruotsin kieli on etu. Odotamme lisäksi tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, joustavuutta sekä erinomaista asennetta työntekoon.

Eduksesi on aikaisempi kokemus hankintatoimesta. Arvostamme kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä ja erityisesti käyttämästämme INFOR M3:sta. Microsoft Office-ohjelmien osaaminen on erittäin suotavaa. Muovialan tuntemus on plussaa.

 

Hakemukset tulee toimittaa 3.12.2021 mennessä osoitteeseen hr.finland@orthexgroup.com otsikolla Ostaja. Työ alkaa sopimuksen mukaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Mahdollisiin tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa arkisin klo 10–14 Supply Chain Manager Joonas Pussinen, puh. 0400 792 532.