klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

Kokoaikaisia tuotannon pakkaajia Lohjan tehtaalle

Etsimme kokoaikaisia tuotannon pakkaajia Lohjan tehtaalle keskeytyvään kolmivuorotyöhön.

Orthex Group on johtava kodin käyttötavaroita valmistava ja markkinoiva pohjoismaalainen konserni. Tarjonta perustuu innovatiivisiin konsepteihin, vastuullisesti tuotettuihin korkealaatuisiin tuotteisiin ja vahvoihin tuotemerkkeihin. Konsernin tuotteita myydään kuluttajille suurimpien päivittäistavarakauppojen kautta kaikissa Pohjoismaissa ja yhteensä jo 40 maahan. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sillä on tuotantolaitokset Lohjalla sekä Gnosjössä ja Tingsrydissä Ruotsissa. Orthexin pääkuluttajabrändit ovat säilytystuotteissa SmartStore™, keittiötarvikkeissa GastroMax™ ja kodin sekä kasvienhoidon tuotteissa Orthex™. Vastuullisuudessa Orthex pyrkii olemaan toimialansa edelläkävijä.  Orthexin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalla. Lisätietoja www.orthexgroup.fi


Työn kuvaus

Tuotannon pakkaajan työtehtävät sisältävät pääasiallisesti valmiiden muovituotteiden kokoonpanoa ja pakkausta. Lisäksi työhösi kuuluu laaduntarkkailu, raportointi ja epäkuranttien tuotteiden käsittely annettujen ohjeiden mukaisesti. Työtä tehdään konetahtisesti ja yhdellä pakkaajalla on useampia koneita hoidettavanaan. Kommunikoimme tehtaalla suomen kielellä.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa maanantaista perjantaihin, vuorot vaihtuvat viikoittain. Työvuoron pituus on 8 tuntia, aamuvuoro klo 6-14, iltavuoro klo 14-22 ja yövuoro klo 22-06. Työpaikka sijaitsee Lohjalla Immulassa, julkinen liikenne kulkee huonosti, joten tarvitset työmatkoillesi auton, mikäli et asu lähettyvillä.

Työ on vakituinen kokoaikatyö.

 

Tarjoamme

Valitulle henkilölle tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn yhdessä asiantuntevan sekä viihtyisän työyhteisön kanssa. Käytössäsi on Mehiläisen työterveyshuollon palvelut sekä ePassin liikunta- ja hyvinvointiedut. Oman tehtaamme tuotteita on mahdollista ostaa henkilökuntahintaan.

 

Odotamme

Aikaisempaa työkokemusta tuotantotöistä. Eduksesi on, mikäli osaat käyttää pumppukärryjä, koodikoneita ja teippareita. Työssä tarvitaan näppäryyttä, tarkkuutta ja nopeutta. Arvostamme myös omatoimisuutta, positiivista asennetta, paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyötaitoja! Perusfysiikan pitää olla kunnossa, työtä tehdään seisten ja työ sisältää sekä nostoja että kumartelua.

 

Hakemukset tulee toimittaa 11.7.2021 mennessä osoitteeseen Hr.finland@orthexgroup.com otsikolla Tuotannon pakkaaja.  

Mahdollisiin tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa HR Manager Minna Jokilehto, puh. 050 360 3982 arkisin klo 9-15.