klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

Vältä kamakaaos autotallissa

Autotalli on harvoin tyhjillään tavarasta. Hyvä idea onkin järjestää se ainakin joka toinen kevät. Yleensä se vaatii aikaa, hermoja, kestäviä säilytyslaatikoita sekä naposteltavaa ja kylmiä juomia.

Ennen kuin aloitat varmista, että sinulla on riittävästi aikaa järjestää autotalli kunnolla. Käy läpi kaikki laatikot ja irtonaiset nurkkiin kertyneet tavarat. Aloittaminen on aina kaikkein vaikeinta.

Käytä kestäviä laatikoita

Järjestä tavarat läpinäkyviin säilytyslaatikoihin tai käytä merkkausjärjestelmää. Aseta työkalut ja muut painavat tai terävät esineet kestäviin laatikoihin kuten SmartStore Pro. Nämä huipputukevat laatikot sietävät iskuja ja suuria lämpötilanvaihteluita. Laatikot pinoutuvat kätevästi päällekkäin ja niitä on helppo kantaa.

SmartStore Dry on myös mainio valinta varastoon, koska se on luotu haastaviin olosuhteisiin. Nämä laatikot pitävät kosteuden, pölyn, hajut ja ötökät ulkona. SmartStore Drylla on IP44-luokitus, joten sisältö pysyy suojattuna pieniltä hiukkasilta ja vesiroiskeilta.

Arvioi ja lajittele

Jos sinulla on runsaasti tavaraa, jota et tarvitse, pidä pihamyyjäiset tai lahjoita ne eteenpäin. Muista, että peruuttamattomasti rikki olevat ja hyvin huonokuntoiset tavarat ovat jätettä.

Puolityhjiä öljy- ja maalipurkkeja kerääntyy helposti hyllyille. Ne ovat ongelmajätettä, jotka tulee viedä niille tarkoitettuun keräyspisteeseen tai kierrätyskeskukseen. Täysin tyhjät maalipurkit kuuluvat sekajätteeseen.


Pidä tauko

Jos tunnet tarvitsevasi pikkutaukoa, pidä sellainen. Nauti naposteltavia ja virkistävää juomaa. Ne voivat antaa sinulle kaivatun piristysruiskeen, jonka avulla kaikki löytää sujuvasti oman paikkansa.

Joko luit nämä?

Leikittele järjestyksellä

Missä ovat Legot? Mihin pupu on piiloutunut? Entä värikynät? Tee järjestyksen pitämisestä hauskaa lapsille!

Lue lisää ›

Muodonmuutoksen aika?

Eteinen on kodin käyntikortti ja makuuhuone rentoutumispaikka. Monesti vaatteet ja muut tavarat alkavat kerääntyä silti juuri näihin tiloihin. Katso miten pienellä vaivalla saat aikaan suuren muutoksen!

Lue lisää ›

5 supersiistiä vinkkiä

Kiire, ylimääräinen tavara ja sekamelska – sano ei ja laita arkesi järjestykseen. Aloita vaikka näin:

Lue lisää ›