klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

Vähemmän sotkua, vähemmän stressiä

Ryhdy kaappisi kuningattareksi tai kuninkaaksi ja laita vaatteesi järjestykseen. Löydät asiat helpommin ja nautit rauhallisemmista aamuista!

  1. Hanki säilytyslaatikoita, jotka sopivat tarpeisiisi ja tyyliisi. SmartStore-sarja tarjoaa useita vaihtoehtoja.
  1. Ota kaikki vaatteesi kaapista ulos ja järjestä ne omiin pinoihinsa. Saatat löytää jopa sellaisia vaatteita, joita et edes muistanut!
  1. Jos huomaat jonkin vaatteen olevan rikki, korjaa tai korjauta se. Jos taas tiedät, ettet käytä jotakin vaatetta enää, anna se hyväntekeväisyyteen tai laita se myyntiin. Kaikkea ei kannata säästää!
  1. Järjestä vaatteesi siististi säilytyslaatikoihin. Läpinäkyvät laatikot paljastavat sisällön välittömästi. Muuten kannattaa hyödyntää uudelleenkäytettäviä etikettejä.
  1. Kaapissa voi olla vaatteita tai tavaroita, joita et tarvitse juuri nyt, mutta joita voit tarvita vielä jossain vaiheessa. Laita ne erilliseen merkittyyn laatikkoon ja vie ne varastoon tai sijoita kaapin ylähyllylle.
  1. Älä hamstraa! Joskus kaikkea vaan kertyy, mutta älä anna sen tapahtua. Seuraavalla kerralla lähtiessäsi shoppailemaan, kysy itseltäsi "Tarvitsenko tosiaan tätä?". Jos vastaat kyllä, muista pitää uudetkin asiat siistissä järjestyksessä.