klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

UUTUUS! SmartStore™ Collect

Ratkaisu fiksuun kotitalousjätteen lajitteluun ja säilytykseen. Tyylikäs bambukannellinen Collect-laatikko kestää myös istumista!

SmartStore Collect on voittanut useita muotoilupalkintoja, kuten arvostetun Red Dot -palkinnon vuonna 2020.

SmartStore™ Collect​ ratkaisee tyylikkäästi ongelman, joka on yleinen lähes jokaisessa kotitaloudessa: missä ja miten lajitella ja säilyttää kaikki erikseen kierrätettävä kotitalousjäte, kuten pahvit, muovi, metalli, lasi jne. Roskien lajittelulla ja kierrätyksellä voi pienentää merkittävästi omaa ilmastokuormaansa, mutta usein ongelmana on tilanpuute kotona.

SmartStore Collect on modulaarinen konsepti ja räätälöitävissä erilaisiin koteihin ja tarpeisiin. Osia voi käyttää joustavasti yhdessä tai erikseen - riippuen täysin siitä, mikä milloinkin sopii omaan tarpeeseen ja kodin tiloihin.

Collectin ison laatikon (tilavuus 76 L) sisälle sopivia lajitteluastioita (tilavuus 13 L) voi käyttää joustavasti yhdessä tai erikseen joko laatikon sisällä, johon niitä mahtuu 3 kpl, tai esimerkiksi kodin roskavaunussa. Lajitteluastioiden kahvat tekevät roskapussin kiinnittämisestä sekä roskien kuljettamisesta jäteastiaan helppoa. Astioihin on saatavissa erikseen myös kansia.

 

SmartStore Collect sopii moneen paikkaan kodissa kuten esimerkiksi eteiseen, keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, parvekkeelle tai terassille. Ison laatikon tukeva ja kestävä bambukansi muuntaa sen käytännölliseksi istuimeksi ja/tai laskutasoksi. Näin Collect itse asiassa luo lisää tilaa, eikä vie sitä.

Kaikki SmartStore Collectin muoviosat on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista. Osat on helppo puhdistaa sekä siirtää. Tyylikäs muotoilu sekä kestävyys ja monikäyttöisyys tekevät Collectista pitkäikäisen lajittelu-ja säilytysratkaisun.

 

Tuotteet valmistetaan Suomessa ja Ruotsissa.

 

SmartStore Collect on voittanut vuonna 2020 Red Dot Design AwardinGerman Design Awardin sekä Innovative Interior -palkinnon!