klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

Mökille menossa?

Monelle meistä mökki on paikka, jossa sielu lepää ja kaikki huolet katoavat. Hyvien säilytysratkaisujen ansiosta sinun ei tarvitse uhrata ajatustakaan edes vuosittaiselle säilytysrumballe. Nauti ulkoilmasta, grillaa sydämesi kyllyydestä ja pulahda uimaan!

Elintarvikkeille

Pakkaa kaikki kuiva-aineet ilmatiiviisiin säilytysrasioihin, jotka pitävät hajut, kosteuden, pölyn ja ötökät poissa. Näin vältyt tarjoamasta juhla-ateriaa esimerkiksi muurahaisille tai hiirille. Käytä vain turvallisia, elintarvikekäyttöön sopivia BPA-vapaita muoveja. GastroMax-säilytysrasiat tarjoavat ilmatiiviitä säilytysratkaisuja sekä kuivasäilytykseen että jääkaappiin.

 

Tekstiileille ja muille tavaroille

Mökille kannattaa valita kevyitä vuodevaatteita, jotka voi pestä 60 °C:ssa. Muista myös hankkia laadukkaita säilytyslaatikoita kaikille tekstiileille ja tavaroille. Jos käytät läpinäkyviä laatikoita, löydät kaiken heti. Tiukat muovilaatikot pitävät tavarasi myös tuholaisten ulottumattomissa talviaikaan. Varmista, että käytät säilytyslaatikoita, jotka kestävät korkeitakin lämpötilan vaihteluita.

Veneeseen

Veneessä säilyttäminen voi olla varsin kosteaa puuhaa. Pysy coolina mutta kuivana ja valitse säilytyslaatikko, joka vastaa vaativienkin olosuhteiden haasteisiin. Esimerkiksi SmartStore™ Dry täyttää IP44-standardin kriteerit ja suojaa sisältöä vesiroiskeilta.

Varastoon

Työkaluille ja muille tavaroille tarvitset kestäviä laatikoita, jotka eivät kärsi terävistä tai painavista esineistä. Erittäin vahvat laatikot kuten SmartStore Pro kestävät iskuja ja suuria lämpötilan vaihteluita aina –40 ° – +120 °C. Niitä ovat myös erittäin helppo kantaa.