klikkaa tästä
verkkokauppaan
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

Kierrätysmuovin uusi elämä kestävinä kodin tuotteina

Lue alta ja katso video siitä kuinka hyödynnämme kierrätysmuovia tuotannossa raaka-aineena ja mitä kaikkea siitä syntyy!

Olemme Orthexilla käyttäneet teollista kierrätysraaka-ainetta tuotannossamme saavien, ämpärien ja laatikoiden valmistamiseen jo 90 –luvulta lähtien.

Vuodesta 2015 alkaen olemme käyttäneet kuluttajien kierrättämästä muoviroskasta tehtyä kierrätysraaka-ainetta.  Kasvien hoito -kategorian volyymistä noin puolet on viime vuosina valmistettu uusiomuovista, joka on peräisin sekä kuluttajien että teollisuuden muoviroskasta.

Kasvien hoito -kategoriamme onkin ollut uusiomuovin käytön kannalta edelläkävijä ja tänä päivänä valmistamme kaikki kukkaruukkumme ja parvekelaatikkomme 100 % uusiomuovista.

Vuonna 2017 laajensimme kuluttajakierrätysmuovin käyttöä entisestään ja siitä valmistuu Lohjan tehtaalla mm. saaveja ja sankoja.

Uusin tulokas kierrätysmateriaaleista valmistettujen tuotteiden joukkoon on SmartStore Recycled -säilytyslaatikkosarja - 100% kierrätysmateriaalista valmistetut laadukkaat ja kestävät säilytyslaatikot! Lue lisää alta.

 

Kierrätysmateriaalin osuus on tällä hetkellä noin 15-20% tuotannosta.

Tavoitteena on, että vuonna 2020 20% tuotannosta on valmistettu joko kierrätys- tai biopohjaisista raaka-aineista.

 

Kaikki kierrätysmateriaalista valmistetut tuotteet näet täältä.

Lue artikkeli vuodelta 2017, kun kuluttajien kierrättämä uusiomuovi otettiin laajasti käyttöön Lohjan tehtaalla.

 

Lue lisää ja inspiroidu myös biomuovista tehdyistä tuotteistamme, kuten uudesta GastroMax -keittiötyövälinesarjasta. Nämä tuotteet löydät myös verkkokaupastamme!

 

Lue lisää muista vastuullisuusasioista täältä.

 

Uusin tulokas kierrätysmateriaaleista valmistettujen tuotteiden joukkoon on SmartStore Recycled -säilytyslaatikkosarja - 100% kierrätysmateriaalista valmistetut laadukkaat ja kestävät säilytyslaatikot!

 

 

 

Nykyisin myös kaikki SmartStore Basket -sarjan korit sekä muovikannet valmistetaan 100% kierrätysmateriaalista.