klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

Kierrätysmuovin uusi elämä kestävinä kodin tuotteina

Lue alta ja katso video siitä kuinka hyödynnämme kierrätysmuovia tuotannossa raaka-aineena ja mitä kaikkea siitä syntyy!

Olemme Orthexilla käyttäneet teollista kierrätysraaka-ainetta tuotannossamme saavien, ämpärien ja laatikoiden valmistamiseen jo 90 –luvulta lähtien.

Vuodesta 2015 alkaen olemme käyttäneet kuluttajien kierrättämästä muoviroskasta tehtyä kierrätysraaka-ainetta.  Kasvien hoito -kategorian volyymistä noin puolet on viime vuosina valmistettu uusiomuovista, joka on peräisin sekä kuluttajien että teollisuuden muoviroskasta.

Kasvien hoito -kategoriamme onkin ollut uusiomuovin käytön kannalta edelläkävijä ja tänä päivänä valmistamme kaikki kukkaruukkumme ja parvekelaatikkomme kierrätysmuovista.

Vuonna 2017 laajensimme kuluttajakierrätysmuovin käyttöä entisestään ja siitä valmistuu Lohjan tehtaalla mm. saaveja ja sankoja.

Uusin tulokas kierrätysmateriaaleista valmistettujen tuotteiden joukkoon on SmartStore Recycled -säilytyslaatikkosarja - ierrätysmateriaalista valmistetut laadukkaat ja kestävät säilytyslaatikot! Lue lisää alta.

Tavoitteemme on jatkuvasti lisätä kierrätys- ja biopohjaisten raaka-aineiden käyttöä tuotannossa.

 

Kaikki kierrätysmateriaalista valmistetut tuotteet näet täältä.

Lue artikkeli vuodelta 2017, kun kuluttajien kierrättämä uusiomuovi otettiin laajasti käyttöön Lohjan tehtaalla.

 

Lue lisää ja inspiroidu myös biomuovista tehdyistä tuotteistamme, kuten uudesta GastroMax -keittiötyövälinesarjasta. Nämä tuotteet löydät myös verkkokaupastamme!

 

Lue lisää muista vastuullisuusasioista täältä.

 

Uusin tulokas kierrätysmateriaaleista valmistettujen tuotteiden joukkoon on SmartStore Recycled -säilytyslaatikkosarja - kierrätysmateriaalista valmistetut laadukkaat ja kestävät säilytyslaatikot!

 

 

 

Nykyisin myös kaikki SmartStore Basket -sarjan korit sekä muovikannet valmistetaan  kierrätysmateriaalista.