klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

Kesä on katettu!

Mökkikausi tuoksuu tuoreelle ruoholle, raikkaalle ilmalle ja grilliruoalle. Ateriatkaan eivät voi maistua missään paremmalta kuin kirkkaan sinisen taivaan alla pienen tuulenvireen käydessä lännestä. Kata pöytä ja kutsu kaikki mukaan.

Grillaten kesään

Helppoja kesäruokia ovat grillatut vihannekset, kala, kana tai pihvit. Ne sopivat mainiosti yhteen uusien perunoiden, voinokareen ja tillin kanssa. Kesää on myös mahdoton kuvitella ilman raikkaita salaatteja kuten feta- tai hedelmäsalaatteja.

Vaikka kuumat kesäpäivät suorastaan kirkuvat jäätelön perään, voi jälkiruoaksi tehdä myös vaikka lettuja tuoreiden marjojen kera. Ne ovat lasten kaikkien aikojen suosikki ja monille aikuisille tuovat mieleen lapsuusmuistoja mummolasta.

Saunasyötäviä?

Jos käytössäsi on puulämmitteinen sauna, voit kokkailla joko kivillä tai tulipesässä. Lämpimin paikka kiukaan päällä on piipun vieressä. Helpointa on laittaa makkarat tikun päähän tai folion sisään. Nauti klassisella sinapilla ja ketsupilla!

Jos haluat kokata tulipesässä, käytä lämmityksen jälkeistä hiillosta. Se sopii mainiosti esimerkiksi erilaisten patojen hauduttamiseen. Suosi valurautapatoja ja kattiloita sekä laadukkaita grillipihtejä. Älä koskaan täytä keittoastiaa liian täyteen, koska lämpötilan kohoaminen voi aiheuttaa ylikiehumisen. Ja mikä tärkeintä, älä polta itseäsi!


 

Valmiina kattamaan

Kata pöytä muovisilla ruokailuastioilla, jotka ovat sekä käytännöllisiä että kevyitä. Ne eivät rikkoonnu pudotessaan, ovat käteviä kantaa ja helppoja puhdistaa. Valitse suosikkisi Orthexin tarjoiluastioista. Mitkä ovatkaan tämän kauden kuumimmat uudet värit?

 

Kurkkaa vinkkimme onnistuneeseen piknikiin täältä.