klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

Kaikelle löytyy paikka kotitoimistossa

Keskity paremmin vähentämällä kynien ja paperien etsintää.

Työpäivästä tulee tehokas, kun kaikelle on paikkansa. Vaikka tekisit töitä kotona joka päivä tai vain silloin tällöin, niin se on paljon helpompaa, kun kotitoimisto on järjestyksessä. Pääset eroon paperipinoista ja ympäriinsä olevista pikkutavaroista, kun valitset niille käytännölliset ja tyylikkäät säilytysratkaisut.

SmartStore™ Classicin laajasta kokovalikoimasta löytyy monia erilaisia, ​​toimistoon sopivia säilytyslaatikoita. Sisäosien avulla pikkutavaroiden järjestykseen laittaminen on helppoa ja etikettien avulla merkitset nopeasti, mitä mikäkin laatikko sisältää.

SmartStore™ Compact -tuotteita on kuusi eri kokoa ja ne ovat niin tyylikkäitä, että voivat hyvin olla esillä. Suurimmassa koossa voit säilyttää mappeja ja asiakirjoja, ja pienin sopii täydellisesti paperiliittimille, kynille ja muille pikkutavaroille.

SmartStore™ Basket Recycled -säilytyskori on toinen vaihtoehto tyylikkääseen säilytykseen, ja koreja on saatavilla useassa eri koossa. Lisäksi ne on valmistettu kierrätysmuovista. Hyvä valinta tulevaisuutta ajatellen!