klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

Järjestele ja lajittele jääkaapissa

Kun avaa jääkaapin, ei ole harvinaista, että vastassa on ärsyttävä sotku. Onneksi apuna on SmartStore™ Compact Clear.

Monet meistä luultavasti kysyvät itseltään "mitä tänä iltana syötäisiin?" ilman kunnollista käsitystä siitä, mitä jääkaapissa on. Usein tämä johtuu siitä, että meillä ei ole yleiskuvaa jääkaapin sisällöstä, koska ostettu ruoka laitetaan jääkaappiin ajattelematta, tuliko se oikeaan paikkaan ja tilaan. Kuulostaako tutulta?

SmartStore™ Compact Clear on kehitetty tämän arkipäiväisen haasteen selättämiseen. Neljää eri kokoa olevia läpinäkyviä säilytyslaatikoita voidaan käyttää jääkaapissa eri ruokien erottelemiseen ja niiden avulla on helppo järjestää erilliset tilat vihanneksille, lasipurkeille, aamiaistarvikkeille, jne. Kun meillä on hyvä yleiskuva siitä, mitä kotona on, voimme hyödyntää tuoretta ruokaa ja välttää tarpeettoman suurta ruokahävikkiä. Lisäksi järjestyksessä oleva jääkaappi luo huomattavasti rauhallisemman ja miellyttävämmän vaikutelman, kun sen avaa aamutuimaan.

 

Vinkkejä ruokahävikin pienentämiseen:

Käytä aistejasi - Parasta ennen -päiväys on usein viittaus siihen, kuinka kauan raaka-aine säilyy tuoreena. Yleensä voit luottaa siihen, että tuote säilyy vielä muutaman päivän.

Käytä luovuuttasi - Voit ehkä käyttää sen ikävän juustokannikan johonkin muuhun kuin leivän päälle. Mitä jos raastaisit ja pakastaisit sen? Sen jälkeen se on helppo kaivaa esiin, kun aiot tehdä piirakan tai gratiinin.

Vie tacot uudelle tasolle - Mitä jos lisäisit tortillaan oliiveja, hedelmiä tai porkkanoita? Vain se, joka uskaltaa kokeilla jotain uutta, löytää myös uusia suosikkiruokia.

Vältä ruoan säilyttämistä suorassa auringonvalossa – kypsymisvaihe nopeutuu ja ruoka vanhenee nopeammin.

Ja se kaikkein tärkein - Suunnittele ostokset ja vältä osta enemmän -tarjouksia.