klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

GastroMax-leivontakulhot ja mittakannut

 

Leipominen on huomattavasti mukavampaa, kun käytössä on hyvät apuvälineet. GastroMax-sarjan leivontakulhot ja mittakannut tekevät leipomisesta helppoa ja sujuvaa koko perheelle. Mittaa, leivo ja nauti!

Leipomisen iloa laadukkailla välineillä

GastroMax-sarjan leivontakulhoissa ja mittakannuissa yhdistyvät laatu, hyvä muotoilu ja käytännöllisyys. Kirkas materiaali helpottaa raaka-aineiden mittaamista, eikä hyvin muotoiltu kaatonokka valuta tai sotke.

 

Selkeät mitta-asteikot apunasi

Mittaa ja onnistu! GastroMax-sarjan leivontakulhoissa ja mittakannuissa on ilahduttavan isot ja selkeät mitta-asteikot. Raaka-aineiden oikea määrä on helppo tarkistaa, oli kyseessä sitten milli, desi tai litra. Parempi mitata kuin katua, eikö vain?

 

Kaikki sarjan kulhot ja mitat pinoutuvat kätevästi sisäkkäin kompaktia säilytystä varten. Näin rajallinen kaappitila tulee käytettyä mahdollisimman tehokkaasti.

 

Mittalusikkasetti 5 kpl

Kätevä GastroMax-mittalusikkasetti auttaa leivontapuuhissa millintarkasti. Settiin kuuluu viisi erikokoista mittalusikkaa: maustemitta (1 ml), teelusikka (5 ml), ruokalusikka (15 ml), 1⁄2 desilitra (50 ml) ja 1 desilitra (100 ml). Käytön jälkeen mittalusikat on helppo kiinnittää yhteen nepparilla säilytystä varten.