klikkaa tästä
verkkokauppaan
Sijoittajat
Toivelista
  • Toivelistasi on tyhjä, selaa tuotteitamme ja lisää niitä listalle.

Onhan siinä Avainlippu?

Tiesitkö, että yli 90 % Orthexin tuotteista valmistetaan Suomessa ja Ruotsissa? Lohjan tehtaalla tuotteita on tehty jo vuodesta 1956 lähtien.

Kurkkaa alta esimerkkejä tuotteista, joita valmistuu Lohjan tehtaallamme. Näillä tuotteilla on arvostettu Avainlippu-tunnus.

 

Pakastusrasiat

 

Eräs pitkäaikaisimmista Orthex-tuotteista löytyy lähes joka kodista. Kestävissä pakastusrasioissa säilötään kesän marjat talven varalle ja moni hyödyntää niitä myös muuhun ruoansäilytykseen sekä -kuljettamiseen. Pakastusrasioita on valmistettu Lohjalla aina 1970-luvulta saakka.

 

Myös laaja valikoima muita ruoansäilytysrasioitamme valmistetaan Lohjalla.

 

Tiesithän, että kaikki elintarvikekontaktiin suunnitellut tuotteemme testataan tarkoin ja ovat BPA-vapaita sekä ftalaatittomia?

 

SmartStore Compact -säilytyslaatikot

 

Oletko jo tutustunut uusimpaan sarjaamme kodin (ja etenkin) keittiön piensäilytykseen? Niin valkoiset Compactit kuin kirkkaat, jääkaappisäilytykseen tarkoitetutkin, valmistuvat Lohjalla.

 

Voit tilata Compatc-laatikoita sekä muita tuotteita omasta verkkokaupastamme. Paketti saapuu sinulle postitse suoraan Lohjan tehtaalta!

 

 

Saunatuotteet

 

Tyylikkäät saunakiulut, -sangot, -vadit sekä -kauhat valmistuvat kaikki Lohjalla. Tokihan Suomessa tehdään maailman parhaat tuotteet saunomiseen!

Kuparinen sävy on uusin värivariaatio ja se antaa saunalle kuin saunalle tyylikkään ilmeen.

 

10 litran sangot

 

Tuttavallisemmin ämpärit. Tämä ikoninen suomalaistuote löytyy varmasti monesta kodista ja ämpäristä myös on moneksi.

Orthex-ämpäri on laadukas, kestävä ja valmistettu elintarvikekelpoisesta materiaalista, joten siinä voi tehdä huoletta vappusimat tai marjamehut. Ämpäri taipuu toki myös siivoukseen, vedenkantoon jne.

Ämpäreitä on kuulemma myös kiva jonottaa! Tarina kertoo, että sankojen valmistuksen alettua Lohjalla 60-luvulla, rekat jonottivat tehtaan edustalla saadakseen haluttuja ämpäreitä kyytiinsä.

 

Pyykkikorit

 

Kestävät ja laadukkaat pyykkikorit valmistuvat myös Lohjan tehtaalla. Kuvan kori sopii mainiosti niin kodinhoitotilaan pyykinkäsittelyyn, kuin myös lelujen, lehtien ja urheiluvälineiden säilytykseen.

Katso pyykkikorien koko valikoima täältä.  

 

Eden-kukkaruukut

 

Eden-kestokasteluruukut tekevät kasvien hoidosta helppoa. Samaa sarjaa löytyy myös suosittu yrittiruukku, jonka avulla kaupan yrtit kestävät tuoreena pitkään.

 

Katso myös muu ruukkuvalikoimamme. Tiesitkö, että valmistamme nykyään runsaasti kukkaruukkuja sekä muita tuotteita kierrätysmuovista? 

 

Orthex-kauhat

 

Varmasti myös monelle tuttu tuote löytyy todella monesta suomalaistaloudesta.

 

Orthex-kauhoja on valmistettu Lohjalla jo vuosikymmenten ajan.  

 

Lasten tuotteet

 

Lohjalla valmistuu turvallisia, luotettavia ja testattuja tuotteita lapsen jokapäiväiseen elämään. Materiaaleissa, käytettävyydessä ja muotoilussa olemme hyväksyneet vain parasta.

 

 

 

 

SmartStore Collect -säilytysratkaisut

 

SmartStore™ Collect on kestävä säilytysratkaisu arjen tarpeisiin. Suomalaista muotoilua edustava konsepti on suunniteltu helpottamaan lajittelua ja kierrätystä nykyajan kodeissa. Laatikot laatikot valmistetaan Suomessa, lujasta ja pitkäikäisestä kierrätysmuovista.

Tukevan kannen ansiosta laatikko toimii myös ylimääräisenä jakkarana. SmartStore™ Collect on saanut lukuisia palkintoja vuoden 2020 aikana: Red dot -muotoilupalkinto, German Design Award -muotoilupalkinto ja Iconic Interior -palkinto.