klikkaa tästä
verkkokauppaan
Toivelista
Finnish

Vuoroasentaja

Haemme innokasta ja oppimishaluista, teknisen taustan omaavaa henkilöä asennustiimiimme. Mikäli et ole vielä ruiskuvalun ammattilainen, mutta haluat kehittyä sellaiseksi, on tehtävään myös mahdollista kasvaa. Tarjoamme monipuolisen tehtävän yhdessä kilpailukykyisten etujen sekä viihtyisän työyhteisön kanssa. Tehtävä on vakituinen (keskeytyvä 3-vuorotyö) ja sijaitsee Lohjan tehtaallamme. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toimenkuvaasi kuuluu mm.

-        Ruiskuvalukoneen muotinvaihdot sekä käynnistykset

-        Tuotantoparametrien optimointi

-        Koneiden ja laitteiden huollot

-        Laadun varmistaminen

 

Toivomme

-        Soveltuvaa teknistä koulutusta

-        Kokemusta ruiskuvalusta

-        LEAN ja 5S osaamista

-        Halua oppia uutta

-        Itsenäistä ja pitkäjännitteistä työskentelyotetta

-        Yhteistyötaitoja

-        Suomen kielen taitoa

 

Hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa 20.12.2017 mennessä osoitteeseen minna.jokilehto@orthexgroup.com, viestin otsikkoon ”Työhakemus Vuoroasentaja”.

 

Lisätiedot ja tiedustelut Tehtaanjohtaja Tom Ståhlberg, puh. 040 544 6862.

 

Orthex Group on johtava kodin käyttötavaroita valmistava ja markkinoiva pohjoismaalainen konserni. Tarjonta perustuu innovatiivisiin konsepteihin, vastuullisesti tuotettuihin korkealaatuisiin tuotteisiin ja vahvoihin tuotemerkkeihin. Konsernin tuotteita myydään kuluttajille suurimpien päivittäistavarakauppojen kautta kaikissa Pohjoismaissa ja yhteensä jo 40 maahan. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sillä on tuotantolaitokset Lohjalla sekä Gnosjössä ja Tingsrydissä Ruotsissa. Tärkeimmät tuotemerkit ovat Orthex, SmartStore ja GastroMax. Lisätietoja www.orthexgroup.fi.