klikkaa tästä
verkkokauppaan
Toivelista
Finnish

Ota tila tyylillä haltuun

SmartStore Basket -säilytyskoreissa käytännöllisyys ja design kulkevat käsi kädessä. Niillä kaikki kodin pikkutavarat ja vaatepinot saa kerralla sievään järjestykseen. Esimerkkiä voi hakea vaikkapa suosittujen bloggarien vinkeistä.

SmartStore™ Basket -säilytyskorit ovat kaunis ja käytännöllinen apu kodinsäilytyksessä. Kokoa niihin esimerkiksi lehdet olohuoneessa, hansikkaat ja kaulahuivit eteisessä sekä kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet kylpyhuoneessa. Koreihin on saatavilla myös hienostunut bambukansi tai kevyt muovikansi, joilla suojaat sisältöä ja muunnat korit hetkessä pinottaviksi.

Jokaiseen tilaan ja tavaraan löytyy ratkaisu, sillä koreja on saatavana kolmessa eri korkeudessa. Väreinä ovat sisustuksessa aina suositut valkoinen ja antrasiitinharmaa.

Korit valmistetaan Ruotsissa testatusta ja turvallisesta, elintarvikekelpoisesta muovista, ja niillä on 10 vuoden takuu. Muotoilusta vastaa suomalainen suunnittelutoimisto Pentagon Design.

Innostu bloggarien ideoista!

Järkkäilyä

Kevätsiivouksen aika on just näillä näppäimillä. Itse en ole vielä ennättänyt sitä aloittaa kunnolla ja seuraavan parin viikon ajan tulen olemaan töiden takia niin paljon menossa, että joudun lykkäämään omia suursiivouspuuhiani vielä hetken. Sain kuitenkin jo pienen startin järkkäilyyn Orthex-yhteistyön tiimoilta. Sain valita itselleni mieluisia säilytyslaatikoita heidän Smart Store-sarjastaan. Tartuin omaan tapaani heti valkoisiin koreihin.

Lasten tavarat järjestykseen

Lapsiperheissä järjestyksen ylläpitäminen on jatkuvaa työtä. Eteisestä tulvii vastaan kenkiä, takkeja, reppuja, mailoja ja hyppynaruja. Lastenhuoneen lattialla on jatkuvassa liikkeessä leluja ja jotain muuta, jonka tunnistaminen on välillä haastavaa. Vaatteet vaihtuvat ja jäävät kasoihin tuoleille ja lattialle. Sari julisti sodan sotkulle ja kadonneille tavaroille, Heini taas suunnitteli uuden kodin säilytysjärjestelmät viiden lapsen tarpeisiin sopiviksi alusta saakka.

Tyylikästä ja käytännöllistä säilytystä

Katselin Youtubesta videota amerikkalaisesta kodinhengettärestä, joka oli organisoinut kotinsa kaikki tilat säntilliseen järjestykseen keittiön kuivakaapeista lähtien autotallin työkaluhyllyihin asti. Videon lopussa, kun kodin kaikki tilat hulppeine ratkaisuineen oli esitelty olin jo kateudesta vihreä. Niin paljon kuin järjestystä rakastankin, en koskaan pystyisi itse samaan. Sen kuitenkin oivalsin, että onnistuneen organisoinnin ja järjestyksen pohjalla ovat toimivat ja harkitut säilytysratkaisut.

More about my walk-in wardrobe

Hellou! Viime viikolla julkaisin ensimmäisen osan Naakan Pesä -sisustussarjasta, missä pistettiin mun vaatehuone kuntoon (katso video täältä). Te tiiäätte, että mä oon ihan hullu mun purkkieni kanssa. Esimerkiksi keittiön kaapeissa ei saa olla mikään jauho tai mauste pussissa vaan kaikki täytyy säilyttää lasipurkeissa ja nekin on vielä järjestyksessä sisällön mukaan vaaleimmasta tummimpaan... Tiedän, mulla on pakkomielle!

Katso videovinkki vaatehuoneeseen