klikkaa tästä
verkkokauppaan
Toivelista
Finnish

Ota tila tyylillä haltuun

SmartStore Basket -säilytyskoreissa käytännöllisyys ja design kulkevat käsi kädessä. Niillä kaikki kodin pikkutavarat ja vaatepinot saa kerralla sievään järjestykseen. Esimerkkiä voi hakea vaikkapa suosittujen bloggarien vinkeistä.

SmartStore™ Basket -säilytyskorit ovat kaunis ja käytännöllinen apu kodinsäilytyksessä. Kokoa niihin esimerkiksi lehdet olohuoneessa, hansikkaat ja kaulahuivit eteisessä sekä kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet kylpyhuoneessa. Koreihin on saatavilla myös hienostunut bambukansi tai kevyt muovikansi, joilla suojaat sisältöä ja muunnat korit hetkessä pinottaviksi.

Jokaiseen tilaan ja tavaraan löytyy ratkaisu, sillä koreja on saatavana kolmessa eri korkeudessa. Väreinä ovat sisustuksessa aina suositut valkoinen ja antrasiitinharmaa.

Korit valmistetaan Ruotsissa testatusta ja turvallisesta, elintarvikekelpoisesta muovista, ja niillä on 10 vuoden takuu. Muotoilusta vastaa suomalainen suunnittelutoimisto Pentagon Design.

Innostu bloggarien ideoista!

Järkkäilyä

Kevätsiivouksen aika on just näillä näppäimillä. Itse en ole vielä ennättänyt sitä aloittaa kunnolla ja seuraavan parin viikon ajan tulen olemaan töiden takia niin paljon menossa, että joudun lykkäämään omia suursiivouspuuhiani vielä hetken. Sain kuitenkin jo pienen startin järkkäilyyn Orthex-yhteistyön tiimoilta. Sain valita itselleni mieluisia säilytyslaatikoita heidän Smart Store-sarjastaan. Tartuin omaan tapaani heti valkoisiin koreihin.

Lasten tavarat järjestykseen

Lapsiperheissä järjestyksen ylläpitäminen on jatkuvaa työtä. Eteisestä tulvii vastaan kenkiä, takkeja, reppuja, mailoja ja hyppynaruja. Lastenhuoneen lattialla on jatkuvassa liikkeessä leluja ja jotain muuta, jonka tunnistaminen on välillä haastavaa. Vaatteet vaihtuvat ja jäävät kasoihin tuoleille ja lattialle. Sari julisti sodan sotkulle ja kadonneille tavaroille, Heini taas suunnitteli uuden kodin säilytysjärjestelmät viiden lapsen tarpeisiin sopiviksi alusta saakka.

Tyylikästä ja käytännöllistä säilytystä

Katselin Youtubesta videota amerikkalaisesta kodinhengettärestä, joka oli organisoinut kotinsa kaikki tilat säntilliseen järjestykseen keittiön kuivakaapeista lähtien autotallin työkaluhyllyihin asti. Videon lopussa, kun kodin kaikki tilat hulppeine ratkaisuineen oli esitelty olin jo kateudesta vihreä. Niin paljon kuin järjestystä rakastankin, en koskaan pystyisi itse samaan. Sen kuitenkin oivalsin, että onnistuneen organisoinnin ja järjestyksen pohjalla ovat toimivat ja harkitut säilytysratkaisut.

More about my walk-in wardrobe

Hellou! Viime viikolla julkaisin ensimmäisen osan Naakan Pesä -sisustussarjasta, missä pistettiin mun vaatehuone kuntoon (katso video täältä). Te tiiäätte, että mä oon ihan hullu mun purkkieni kanssa. Esimerkiksi keittiön kaapeissa ei saa olla mikään jauho tai mauste pussissa vaan kaikki täytyy säilyttää lasipurkeissa ja nekin on vielä järjestyksessä sisällön mukaan vaaleimmasta tummimpaan... Tiedän, mulla on pakkomielle!

KonMari meni kaappiin

Oletteko jo kuulleet japanilaisesta siivousmetodista nimeltä KonMari. Kenties hurahtaneet siihen? Ette? No ei ihme, itämainen metodisiivoaminen ja ruuhkavuodet harvemmin sopivat saumattomasti yhteen. Mutta lukekaa toki eteenpäin, siinä on tiettyä ajatusta.

Helpotusta yksiön säilytysongelmiin

Kuten olen tainnut jo moneen kertaan todetakin, on väliaikaisasuntomme tilat hyvin rajalliset. Vaikka asunto on yksiöksi melko suuri, on säilytystilaa kahden hengen tarpeisiin nähden melko vähän. Ympäriinsä seilaavat tavarat ovatkin meillä nykyään valitettavan tuttu näky; paperit, puolipitoiset vaatteet ja työvälineet eivät oikein tunnu löytävän paikkojaan, ja vaatehuoneen järjestys on aivan oma tapauksensa. Tähän kun vielä yhdistetään hektinen remonttiaika ja äärimmilleen venytetty siivousväli, on sekasotku valmis. Eikä meillä loppupeleissä ole edes paljon tavaraa.

Minimalistin säilytysratkaisut | store with style

Kotiamme luonnehditaan useimmiten valkoiseksi ja minimalistiseksi. Minä käyttäisin mieluiten sanaa keskeneräinen, mutta eiköhän tällaisen sielultaan minimalistisen ihmisen koti tule aina pysymään aika minimalistisena? Ainakin minut hyvin tuntevat niin väittävät..

Tänään tulee kesä

Islannissa vietetää tänään Kesän Ensimmäistä Päivää. Sumardagurinn fyrsti on paikallinen vapaapäivä: koulut ja päiväkodit ovat kiinni, samoin pankit ja virastot. Islantilaiset ottavat päivän vapaata arjesta ja lähtevät lähenevän kesän kunniaksi tekemään kesäjuttuja. Joku hurauttaa autolla naapurikuntaan uimaan, puutarhaihmiset kyykkivät palstoillaan pylly pystyssä ja perheet tekevät pitkiä kävelylenkkejä ulkona. Kesän ensimmäisen päivän kunniaksi islantilaisilla on myös tapana hemmotella itseään tai läheisiään kesälahjalla, eli kaupoista osa on auki - tosin sunnuntaiaukioloaikojen mukaan. Osta meistä siivoaa. Minä olen lähenevän kesän pelossa täytellyt ja pinonnut valkoisia laatikoita.

Elämä ja kaapit järjestykseen

-Jätkä on hyvällä tuulella, totesi opettajakollegani sohvalle istuessaan. Kyllä, minä olen nykyään jo usein hyvällä tuulella. Nauran, heitän tarinaa ja olen se iloinen, ikuinen pikkupoika. Elämä alkaa pikkuhiljaa palailemaan järjestykseen. Ajoittain varmasti pakka sekoittuu, mutta luottavainen olen, että tunteiden siivoustiimimme laittaa sen taas järjestykseen.

Katso videovinkki vaatehuoneeseen